Kære hjemmeside gæst - Velkommen til gæstebogen.

Vi håber, du har haft lidt fornøjelse af at kigge indenfor på vores hjemmeside. Måske til et gensyn med kendte steder, måske inspiration til nye rejsemål - uanset hvad siger vi tak for besøget. 
Har du evt. spørgsmål til nogen af vore ture så skriv, og vi vil efter bedste evne prøve at svare.
Vi hører meget gerne, hvis nogen af jer har forslag til områder med spændende seværdigheder.


                                                  Venlig hilsen Elsebeth og Bjarne.

Opret indlæg i gæstebog

Verabasse@gmail.com, 16.02.2024 (21:43:24)

Hej igen.
Jeg kan rigtig godt lide jeres hjemmeside, den er hyggelig og god info, når man som os nu vil planlægge en tur Italien rundt (-minus den sydligste del), jeg laver selv en privat gruppe når vi er på tur, så vores venner og bekendte kan følge os hvis de har lyst. det der ærgrer mig er at jeg ikke kan offentliggøre den efterfølgende, og jeg har ikke lyst til at reklamere med at vi er væk i længere tid. så mit spørgsmål denne gange er hvor/hos hvem I laver jeres hjemmeside, hvis du vil oplyse det. tak på forhånd.

Svar: Hej Vera.
Vores hjemmeside er lavet hos www.e-hjemmeside.dk
Umiddelbart ser det ud til, at den kan efterkomme det du søger, idet man kan oprette sider til lukkede grupper.
Prøv at kig lidt på deres hjemmeside, man kan prøve gratis i 1 måned.
Deres koncept synes jeg, har mange gode funktioner og er meget nemt at arbejde med, Desværre er det for os ved at blive en lidt kostbar affære, idet man udover de første 500 billeder der er inkluderet i abonnementet, skal betale for hver yderligere 500 billeder man kan tilkøbe. Jeg prøver lige nu at imødegå flere tilkøb ved at lave sider i www.weebly.com, der er et gratis produkt, og så linke det videre på vores hjemmeside.
Jeg håber du finder en brugbar løsning - og så vil jeg glæde mig til at læse om jeres oplevelser, hvis du offentlig gør en hjemmeside.
Venlig hilsen Elsebeth

Verabasse@gmail.com, 27.01.2024 (22:24:35)

Hej, Jeg fandt tilfældigt jeres rejsebeskrivelse fra Pompei. Jeg kan så se på jeres hjemmeside at I har rejst Italien rundt, det er vi også ved at planlægge. Problemet er at jeg ikke kan åbne andet end et billede i hver beskrivelse, ingen tekst eller noget. gør jeg noget galt??
mvh
Vera Basse

Svar: Hej.
Tryk på teksten under billedet, så kommer der en beskrivelse.
God fornøjelse med planlægningen, og god tur når I når så langt. :-)
Venlig hilsen Elsebeth

skjbytoften.dk@gmail.com, 10.11.2023 (21:14:45)

hejsa læser med største fornøjelse jeres ture,så mit spørgsmål er om i kommer med jeres ture for 2023
med venlig hilsen søren kjems jensen

Svar: Hej Søren.
Tak for interessen. Det glæder os at andre også har lidt fornøjelse af vores hjemmeside.
Jo der kommer skam også noget fra 2023 på et tidspunkt, det går bare ikke så hurtigt ned skriveriet. :-)
Venlig hilsen Elsebeth

Hans J Christensen, 21.07.2023 (11:40:20)

Så lykkes det at komme en tur til Kielerkanalen vi er i skrivende stund på Åbenrå city camping her skal vi mødes med et par venner på søndag så mandag går det syd på et andet par kører direkte derned dog ikke på den plads spm i var på den var fuldt bugget men plads ved siden af camping førdeblik håber det er en god plads vi kunne desvære ikke få plads ned mod vandet med tre vogne hilsen og god sommer til jer Hans J

Svar: Hej Hans.
Vi ønsker jer en rigtig god tur til Kielerkanalen. Godt at høre det endelig lykkes.
Venlig hilsen Elsebeth og Bjarne.

Bodil & Ole Sørensen, 24.03.2023 (11:51:48)

Hej Elsebeth og Bjarne
Vi er to gamle hærdede campister med 40 års campingserfaring i både ind- og udland, så ja vi har prøvet lidt af hvert!
Men vi har først fornylig opdaget jeres fremragende hjemmeside, som vi har læst med stor interesse og indimellem fået os nogle gode grin.
Vores plan for foråret 2023 er en tur til Normandiet og Bretagne. Et helt nyt område for os, og hold da op hvor er det lækkert, at vi kan finde "opskriften" på en komplet tur inde på jeres side.
Men da vi er lidt nogle kyllinger mht vejret, har vi bestemt os til at have en plan B, og vi har faktisk overvejet en tur til Annecy søen, så derfor vil vi høre, om vi kan være så heldige, at I når at få jeres rejsebeskrivelse lagt ind, inden den 20. april, hvor det er vores plan at køre sydover.
Og nej det er ikke for at presse jer...... men nu hvor det alligevel regner og blæser her i Danmark, så kunne det måske være dejligt for jer at få opfrisket minderne fra Annecy ;-)
På forhånd tak - og vi glæder os til at følge jer fremover.
Mange varme campinghilsner fra
Ole & Bodil

Svar: Hej Ole og Bodil.
Tak for jeres indlæg. Det er dejligt at høre, at selv meget erfarne campister kan finde lidt inspiration på vores hjemmeside. Vores beskrivelser om de besøgte områder og campingpladser er selvfølgelig, som vi oplevede dem på de givne tidspunkter, andre kan have andre meninger. ;-)
Med hensyn til Normandiet og Bretagne så er det bestemt en tur værd, så jeg håber vejret arter sig for jer - vi var ihvertfald heldige.
Annecysøen, jamen der er altså også rigtig skønt. Jeg må desværre nok erkende, at jeg ikke når en rejsebeskrivelse derfra, inden I skal afsted. En ny campingsæson er jo lige på trapperne, og det trækker lidt i os gamle cirkusheste - men det kender I sikkert. :-)
Vi ønsker jer en rigtig god tur - uanset hvor den nu kommer til at gå hen :-)
Venlig hilsen Elsebeth

Søren, 06.03.2023 (10:14:25)

Mange tak for den fine feed back omkring Annecy i sidste uge. Den plads i lå på ser ikke ud til at have ledig plads på de datoer vi ønsker. Jeg kan se at der er en ved siden af. Fik i en fornemmelse om den også er god? Vi kigger også på pladser lidt længere ind med Annecy. Når vi ellers ikke plejer at reservere, vil man gerne finde en god plads ;-) Vi er klar over at der skal bestilles når Tour de France kommer lige forbi. Mvh Søren

Svar:
Hej igen Søren.
Vi var ikke inde på den plads ved siden af, men jeg har lige kigget på deres hjemmeside - og der ser den da ok ud.
Kan se Touren skal over Col de la Forclaz på 15 etape, så ja der er måske allerede rift om pladserne. Evt. kan du jo prøve at ringe til Camping Europa, og høre om alt er optaget ?
Vi var en tur på Col de la Forclaz i bil, og mødte mange cykelryttere, der prøvede kræfter med ruten. En tur op på Semnoz kan også anbefales. Håber det lykkes for jer at finde en plads. Hvis I er til cykelsport, så er det en fed oplevelse at opleve Tour de France.
Uha nu sidder jeg og får helt lyst til, at tage derned igen :-)
mvh Elsebeth

Jens g. Jensen, 05.03.2023 (16:33:11)

Hej
Jeg har læst om jeres dejlige forårstur til Gardasøen 2009. Kan i huske datoen i to af sted og dato i kom hjem. Det er dejligt at læse om jeres ture dem har vi fået meget inspiration af dejligt
Hilsen jens

Svar: Hej Jens.
Jeg har lige måttet reseache lidt, og har fundet ud af, at vi ankom 11 april og kørte igen 17 april. Vejret ved Gardasøen kan godt være lidt ustabilt i april, men vi har været heldige både i 2009 og 2015. og 2008 :-)
Det glæder os at høre I kan finde lidt inspiration på vores hjemmeside.
Venlig hilsen Elsebeth

Søren, 02.03.2023 (08:43:32)

Vi er en familie med to teen age børn på 16 og 14, som har planlagt en tur til Annecy søen i uge 28 eller 29 i år. Vi vil trille derned med vores Combi Camp. Hvilken plads brugte i sidste år? Vi kommer der ned mens Tour de France også er der, så er det nødvendig at reservere plads. Det gør vi ellers aldrig når vi triller rundt i Europa. Glæder mig til at læse om jeres tur sidste år. Mvh Søren

Svar: Hej Søren.
Vi lå på Camping Europa i Saint Jorioz. Vi synes, det var en dejlig plads, ikke udsigt til søen men fantastisk udsigt til bjergene omkring. Fine toilet/bade forhold, stor pool, stort badeland begge med liggestole. Restaurant og mulighed for at købe morgenbrød, men ingen butik. Internet fungerer fint men er mod betaling. Søen ligger i gåafstand fra pladsen, vel ca 5-600 meter.
Gratis offentlig bus få hundrede meter fra pladsen. Trakken ind til Annecy er hektisk og stangtrafik, der kan tage alt mellem 10 min til næsten en time. Det gælder så også for bussen, så bustiderne skal tages med stort gran salt :-)
Hvis det ikke er jer alt for meget imod, så tror jeg reservation er det bedste, men der er jo mange campingpladser langs søen. Vi havde ikke reserveret, men ankom også først sidste halvdel af august.
Vi var meget begejstret for området - der er fantastisk smukt. Annecy by er super charmerende og der er gode udflugts muligheder op i bjergene. Vi fik et par regnbyger de 12 dage vi lå der, men ingen heldagsregn og ellers skønt vejr. Håber du kan bruge dette, ellers skriv igen.
Venlig hilsen Elsebeth
PS: skal nok få lavet den rejsebeskrivelse inden I skal afsted. :-)

skjbytoften.dk@gmail.com, 17.02.2023 (20:50:16)

hejsa jeg læser med glæde jeres ferieture.Jeg har et spørgsmål som håber i kan svare på
Booker i plads hjemmefra på campingpladserne eller satser i på at der er ledige pladser når i kommer frem ?
På forhånd tak og med venlig hilsen søren kjems jensen

Svar:
Hej Søren.
Det er faktisk få gange, at vi har reserveret plads. Undtagelse er Camping Rhein-Mosel i Koblenz, som vi har besøgt et par gange. Her reserverer vi altid, fordi vi VIL ligge i første række til Rhinen/Mosel. Vi har også haft reserveret på Camping Köningshof i Holland, da pladsen er meget optaget i April, når tulipanerne blomstrer.
Ellers plejer vi hjemmefra, at have fundet et par pladser i det område vi vil besøge, og har den ene ikke plads, har vi et par reserver i baghånden. Det har hidtil gået fint, men det skal også bemærkes, at vi jo normalt er afsted i april og midt august/september.
Obs : Gardasøen i påsken kan også være lidt svær. ( Vi overvejer dog at tage chancen i år :-))
Venlig hilsen Elsebeth

Knud, 30.12.2022 (14:07:39)

Hej Elsebeth og Bjarne
Tak for sidst
Håber I har haft en god jul og må få et godt (camping)nytår, samt at vi ses dér et sted, jeg har ingen konkrete planer for året men det kan jo hurtigt ændre sig (især hvis jeg får et tip) :-)
Hilsen Knud

Svar:
Hej Knud.
Tak for din hilsen, og vi ønsker også dig et Godt Nytår. Vi glæder os til forår, så vi igen kan komme på camping, og mon ikke vi ses derude et sted. :-)
Vi har flere steder i kikkerten, så nu må vi se hvad det ender op med. Vi er også altid modtagelige for et godt tip :-)))
Bedste hilsner fra Elsebeth og Bjarne.

Hans j Christensen, 21.12.2022 (16:59:06)

fortsat vi kom ned gennem Alta og vidre ned til en lille plads so hed Artic camping fulgte E6 vidre over Skurefjeldet ned til Laphaugen camping der var vi i to overnatninger lidt sjov plads bare nogle gruspladser hvor vi kunne stille campingvognen i hele området der oppe en der mange krigsminder der stod to gamle kanoner og der var en general der havde slået Tyskerne tilbage i krigen vi kørte en tur ud til det nordlige Lofoten og byen Harstadmen deet regnede voldsomt og kun nogle få graders varme gik en tur på pladsen sad i i vognen og spiste til aften vidre ned igennem Narvik og vidre ned til Svenningdal camping hvor vi lå lige op af elven og den larmer voldsomt men fik da sovet lidt vi fortsatte men vejen hørte op og der kom en lille færge som sejlede os over ca 25 minutter kørte ind ved Saltstrumen camping var der ret tidligt kørte ud til Bodø hvor Saltstrumenløber der bliver flyttet 4 mill kobikmeter vand fire gange i døgnet og på camping pladsen var elven også lige bag campingvognen vi kørte op over saltfjrldrt hvor vi også paserede plarcirklen igen vidre til Virkhammer der var der meget vådt efter det havde regnet meget fant dog en plads der var nogenlunde så godt da vi kørte ind på pladsen der var en lille bro det var over jernbanen og der kom det ene tog efter det andet med contejnere næste campingplads var Otta camping det var også lige op af elven vi fortsatte ned til Hammer og kørte ovet til Elverum og så et skovmusseum hvor der var mange gamle setergårde der var samlet derfra kørte vi over i Sverige havde tre overnatninger og vidre ned over Øresund vidre over Fyn hjem vi har ialt haft 138 overnatninger i campingvognen i 2022

Svar: Hej Lis og Hans.
Tak for din beretning fra jeres Nordkap tur. Det lyder til at have været en stor oplevelse - myggeplagen har vi læst andre også har døjet med i det område, så godt det kun var en enkelt overnatning.
Det er pænt mange overnatninger I klarer på årsbasis :-)
I ønskes Glædelig Jul, og så venter vi spændt på at høre, hvad jeres rejse planer er til næste år.
Venlig hilsen Bjarne og Elsebeth

Hans j Christensen, 21.12.2022 (16:26:58)

Lige lidt om turen til Nordkap vi kørte den 6 juli til Frederikshavn sejlede 0,15 den 7 juli til Gøteborg kørte op nord for Stokholn til Gævle tog en overnatning fortsatte op af E4 til Umå til næste overnatning vi kørte som regl tidligt om morgenen så kunne vi slape af når vi nåede frem. en overnatning vidre op til Pitå hvor vi kørte fra og ind i landet af vej 374 der kom vi omkring Storfossen ved midsommer løber der 850m3 i sekuntet en fin oplevelse der var træbroer helt ud til fossen vidre op til Jokmok kom dog lige over polarcirklen en oernatnig i Jokmok og vidre op til Kautasunda lige op af den finske grænse her var der myg som vi aldrig havde set det før vi gik en tur i området og spiste aftensmad i campingvognen men de små bæster var også flyttet ind så kl 3,30 stod vi op gik op i bad spiste morgenmad og kørte vidre ind i Finland der er ca 100 km gennem Finland op til Norge krte op til Alta og nord på der op til Oldefjord overnattede så var der kun 130 km til Nordkap vi begyndte at møde rensdyrerne de havde en ide om de gerne måtte gå midt på vejen og der stod skilte man skulle passe på i tundelerne der kunne de godt finde på at gå ind vi mødte dog ingen der er en tundel på 6,8 km og 212m under havet der er 10% nedkørsel og stigning vi kom op til platoet sidst på formiddagen fandt en plads der var høj solskin så vi var inde og se centeret hvor en stor del er sprængt ud i fjældet nåv vi stod ude ved kanten var der 300m ned til havet vi var ude ved globen og kl 0,30 om natten var vi ude i høj solskin dog med nogle lange skygger fantastisk oplevelse om morgenen sad Lis og så på vejrudsigten da lovede de træls vejr så vi besluttede at køre syd på igen efter at have været en tur rundt vi kørte heller ikke ret langt inden regnen stod ned så vi måtte sakne farten nu gik turen ned gennem Norge

Arnold Pries Kristiansen , 27.10.2022 (05:40:45)

Som sædvanlig en masse flotte billeder og en rigtig god beskrivelse af området - gammel dansk - . Endnu en påmindelse om alle de gode steder man får lyst til at besøge efter, at have set og læst siden. Kan se at der er flere af jeres sider der skal genopfriskes, glæder mig allerede.
Efterårshilsen
Lis og Arnold

Svar:
Hej Arnold.
Tak for al din ros. Ja der er da lidt at kigge på, mens vi venter på en ny sæson.
Måske vi ses søndag - og hils fruen.
Mvh Elsebeth

Bente Hede Jensen, 21.08.2022 (16:20:57)

Kære begge to
Mange tak for den guidede tur på Luneburger Heide. Flotte billeder og dejlige beskrivelser.
Sommerhilsen ☀️ Kristian og Bente

Svar: Kære Bente og Kristian.
Tak for jeres hilsen. Vi glæder os til at se jer inden så længe. :-)
Hilsen fra os begge her.

Jette, 16.08.2022 (17:23:06)

Hej begge. En fornøjelse at læse om jeres oplevelser. Vi synes godt om jeres tur til Ardennerne på camping parc la clusure. Kan se på maps, at der er en jernbane på den anden siden af pladsen. Hvor meget støjer den - der er enkelte om har skrevet på tripadvisor, at den også kører om natten. Mange hilsner

Svar: Hej Jette. Vi skulle virkelig granske vores hukommelse for at huske, at der lå en jernbane tæt ved. Så stort indtryk har den ikke gjort. Ved nærmere eftertanke mener vi at huske, at der kun kørte få tog i løbet af dagen, om natten ? det har ihvertfald ikke forstyrret nattesøvnen 🙂 Du kunne måske ringe til pladsen og spørge ? Det var utrolig søde medarbejdere i receptionen. Venlig hilsen Elsebeth

Jacob & Marianne, 13.08.2022 (09:09:53)

Takker inderligt for en fantastisk hjemmeside med skønne rejsebeskrivelser, de har givet os som nye - ( gamle dåbsattester ) campister en masse inspiration.
2021 fulgte vi jeres rute til Frankrig nærmere bestemt Normandiet og Bretagne, fantastisk og lige nu sidder jeg og læser jeres beretning fra Alsace og bliver så inspireret at det nok bliver dertil nu her i August September.
Tak til jer for god inspiration 😎👍
Hilsen Jacob og Marianne

Svar: Hej Jacob og Marianne.
Tusind tak for de pæne ord om vores hjemmeside, det glæder os altid, når den kan være til inspiration for andre. Vi håber, at I blev lige så begejstret for Normandiet og Bretagne, som vi gjorde. :-)
En tur til Alsace kan vi på det varmeste anbefale, der er bare så hyggeligt. Vi har nu været der flere gange, og kommer garanteret igen. Det er jo noget helt andet end den franske vestkyst, men det har I sikkert fundet ud af, når i har læst vores beskrivelser. Vi ønsker jer en rigtig god tur og fornøjelse med campinglivet. :-)
Venlig hilsen Elsebeth og Bjarne.

Elsebeth Hindsig, 20.02.2022 (20:24:15)

Hvis jeg går ind på ex Østrig 2017, kommer der kun billedet frem af støvlerne - hvad gør jeg galt?

Svar: Hej Elsebeth.
Du skal trykke på teksten under billedet, så skulle det gerne virke :-)
mvh Elsebeth

Ole & Conny., 22.01.2022 (19:40:33)

Takker for oplysningerne, fil lige se på Google Earth. ;0)))

Ole & Conny., 12.01.2022 (15:29:51)

Vi tænker specielt på Normandiet, og så fra Aalborg.

Svar: Hej Ole og Conny.
Vi kommer fra Assens på Fyn. Så tænker at også fra Ålborg kan I nå Camping Steller See på 1 dag, hvis I vælger den.
Udturen første overnatning på :
Campingplatz Steller See, zum steller see 15, 28816 Stuhr
Pladsen er med i Acsi ordningen og ligger få km og let tilgængelig fra A1
næste overnatning i Belgien på :
Camping Groenpark, Gentsesteenweg 337, 9240 Zele
Derfra kørte vi til Etretat - virkelig et besøg værd. Her lå vi på :
Camping L`Aiguille Creuse, 79790 Les Loges
I Nordmandiet lå vi på den kommunale plads i Bayeux :
Camping Des Bords de l`Aure, Boulevard d`Eindhoven, 14400 Bayeux
Hjemturen : Første overnatning på :
Camping du Chateau et de l`Oseraie, 80200 Feuilleres
Næste overnatning :
Ferienzentrum Heidenau, Ferienzentrum 1, 21258 Heidenau

Håber dette var til hjælp. Jeg kan desværre ikke linke til pladserne her i gæstebogen, da den funktion ikke virker her.
Turen var vores første besøg i Nordmandiet, og vi var meget positivt overrasket. Et både historisk spændende men også meget smukt område af Frankrig - så I ønskes en rigtig god tur.
Venlig hilsen Elsebeth

Hans j Christensen, 11.01.2022 (10:59:20)

Hej vi er ved at planlægge sommerferien den går til Nordkap når vi kommer til juli måned har fundet en side hvor der er to par der kørte turen i 2018 god beskrivelse så glæder os til det bliver sommer vi skal dog lige have forsæsongen på Råbjerg mile camping hilsen Lis og Hans

Svar: Hej Lis og Hans.
Det lyder spændende med turen til Nordkap - det bliver garanteret en kæmpe oplevelse.
I ønskes en god forårs sæson på Råbjerg Mile - dejligt at det nu går mod lysere tider, så vi snart kan få skudt en ny campingsæson igang.
Mvh Elsebeth

Ole og Conny Larsen, 04.01.2022 (17:46:06)

Hejsan. Har med stor interesse læst jeres rejsebeskrivelse, og har planlagt en tur derned her i år. Har i evt. adresser på de pladser i besøgte på vejen, ???
Tlf 21679768 eller mail. au2larsen@gmail.com

Svar:
Hej Ole og Conny.
Hvilken tur er det I tænker på ? :-)
mvh Elsebeth

Inge Gravsen, 12.07.2021 (15:47:19)

Hej med jer.
Tak for brevet, vi nåede desværre ikke at sige farvel, da vi tog til Christiansø. Vi havde en god tur og vejret var med os. Nu er vi ved at være fyldt op med oplevelser og imorgen pakker vi sammen. Håber vi mødes igen en anden gang.
De bedste sommerhilsener
Ole og Inge

Svar:
Hej Ole og Inge.
Tak for jeres hilsen. Håber I havde en god tur til Christiansø. Også vi er vel hjemme nu, efter en god ferie. Har fået ordnet sagen med Øresundsbroen uden problemer :-) Fortsat god sommer, ja måske ses vi pludselig derude i sommerlandet igen :-)
Bedste hilsener fra Bjarne og Elsebeth.

Helle Grimstrup , 24.06.2021 (12:27:03)

Hej med jer.
Vi er ikke særlig kendt med Tyskland. Kan i sige noget omkring Bremen ? Bedste hilsner Helle

Svar:
Hej Helle.
Det kan jeg desværre ikke rigtig hjælpe dig med. Det nærmeste vi har været Bremen er, at vi et par gange brugt Camping Steller See til en overnatning, når vi har skullet den vej over. Det er en fin plads til transit, ca 15 km fra Bremen.
Venlig hilsen Elsebeth

Geir Gunnlaugsson, 05.05.2021 (22:19:51)

Dag
Jeg har nydt at læse dine rejsehistorier.
Vi besøger Danmark i sommer i bil og campingvogn. Vi bragte en færge til Hirthals fra Island. Da det sandsynligvis vil være svært at rejse rundt i Tyskland, og campingpladsen sandsynligvis vil være lukket som i dag. Vi skulle tænke på at gå til Rhindalen og om Danmark.
Kan du pege os på et sjovt sted at besøge i Danmark. Vi tænker på Lökken, Aarhus og Odense. Vi vil være der i over fire uger, så vi kan gå rundt. Det ville være rart at få nogle tip til at gøre turen så nyttig som muligt.
Hvis du har nogle forslag, er du velkommen til at e-maile mig på gaflarinn@yahoo.com.
Med venlig hilsen
Geir
https://www.flickr.com/photos/gaflarinn

Svar:
Hej Geir.
Tak for din hilsen her. Ja Danmark kan jo ikke byde på samme fantastiske natur som Island, men vi har så til gengæld meget andet godt at byde på.
Jeg sender dig snarest en mail med lidt forslag, da det vil blive for omfattende her.
mvh Elsebeth

Ole Steen, 16.04.2021 (08:31:06)

Tak for kigget om Rhinen. Vi var selv ved Mosel for et par år siden. Dejligt område. Hilsen ole

Svar:
Hej Ole Steen.
Ja både Rhinen og Mosel er et dejligt område, det kan vi godt blive enige om. Ligeså Sandagernæs camping, håber I får en god forårs sæson der, vi kommer der traditionen tro en lille uges tid hver sommer med børnebørnene.
Venlig hilsen Elsebeth

knud hansen, 05.01.2021 (15:51:35)

Hej I 2
Jeg fik ingen julehilsen :-(
Mht påske så håber jeg på at skulle til lægen i Tyskland ;-) han vil vist give en pizza ;-) men det ser jo ikke for lovende ud så der skal nok en plan B til Hvis du har "lyst" til at sms´se igen får du lige mit nr. 61461773
Hilsen Knud

Svar: Hej Knud. Håber vi ses ved Jammerbugten :-)
vh Elsebeth

knud hansen, 03.01.2021 (18:49:00)

Hej Elsebeth og Bjarne
Kom lige "forbi" jeres side :-) Jeg vil også sige godt Nytår til jer og tak for en hyggelig lille uge sammen med "de andre" jeg har aldrig været på Lüneburger Heide men som Arnold skriver det kan vi jo lave om på, I har sikkert mange gode forslag at bidrage med om ikke andet så ved "eftermiddags kaffen" Mit campingkort er fornyet og vognen venter bare på Påske hvor jeg håber og tror på at det går sydpå
Hilsen Knud

Svar:
Hejsa Knud.
Tak for din hilsen. Ja nu begynder vi også at længes efter at komme ud med cv`en igen. Om det allerede bliver til Påske afgøres nok af coronaen og vejret.
Vi har kig på flere steder i Tyskland, og for den sags skyld også herhjemme. Så hvis lysten og tidspunkter kan passe sammen, kan det jo være vi igen kan mødes til "eftermiddagskaffe" ;-)
Sendte dig en julehilsen på sms, men hørte ikke fra dig, så måske et forkert nummer ?
Hilsen fra os begge her.

Arnold Pries Kristiansen , 20.12.2020 (11:34:36)

Hej Elsebeth og Bjarne
Rigtig fine billeder og dejlig beskrivelse. " Paradis " ligger ikke altid så langt væk. Vi har kun brugt området ved Luneburgs campingpladser til overnatning - men det skal der laves om på når vi har overstået coronaen. Glæder mig til, at komme I gang med at campere igen - kan ikke vente. Og iøvrigt tak for sidst - det var en virkelig fin tur vi havde til Rhinen - håber ikke det bliver sidste gang. I ønskes en rigtig glædelig jul og et rigtig godt og spændende campingnytår.
Mvh. Lis og Arnold

Svar:
Hej I to :-)
Lüneburger Heide er et rigtig dejligt område. Smukt, mange seværdigheder og alligevel ikke overrendt.
Vi siger også tak for hyggeligt selskab ved Rhinen.
Har masser af rejseforslag liggende klar i skuffen, så nu venter vi bare på forår, og forhåbenligt et farvel til coronaen.
Glædelig Jul og Godt Nytår til jer
fra os begge her :-)

krudt@jensen.mail.dk, 12.12.2020 (21:27:24)

hej
vi vil også ønske jer god jul og godt nytår

Svar:
Hej.
Tusind tak og i lige måde.
mvh Elsebeth og Bjarne

jens g. Jensen, 12.12.2020 (21:25:30)

hej
tak for dejlig info om ture der dejligt at læse om jeres ture. vi følger bag efter
hilsen jens g. jensen

Svar:
Hej Jens.
Tak for rosen. Det glæder os, at andre også har lidt fornøjelse af vores ture.
mvh Elsebeth

Knud, 14.09.2020 (21:38:49)

Hej I to
Tak for nogle hyggelige dage ved Rhinen :-)
Hilsen Knudaa@live.dk

Svar:
Hej Knud.
Også tak til dig og resten af vores lille rejsegruppe. Det var vældig hyggeligt, og vi savner vores daglige møder sidst på eftermiddagen :-)
Håber din rejse forløber planmæssigt, og vi ses en anden gang.
Hilsen Bjarne og Elsebeth

Hans J Christensen, 06.04.2020 (14:33:47)

Så må vi se om det bliver muligt at køre en tur til Kilerkanalen her til sommer august sammen med et par gode venner vi skiftede plads efter vintersæsongen fra DCU Ålbæk til Råbjerg mile camping der var en klækkelig besparelse så det bliver ikke den lange tur til sommer der har været et bryllup og en del runde fødselsdage så det tærer jo lidt på bugettet men håber det bliver tider til en længere tur senere hilsen fra Lis og Hans J Christensen

Svar:
Kære Lis og Hans.
Dejligt at høre at I nyder livet i det nordjyske. :-)
Kielerkanalen er bestemt et besøg værd, især hvis man nyder at sidde og se på skibstrafikken. Vi kan anbefale den plads vi lå på i Möltenort, hvor det er muligt at reservere plads i 1. række.
God tur og god sommer til jer.
Mvh Elsebeth

Bruno og Lene , 05.06.2020 (10:08:19)

Kære Elsebeth og Bjarne
En hilsen fra toppen af Fyn, hvor vi har besøgt jeres rejsebeskrivelser fra Bodensøen og Mosel. Desværre er vi som mange andre forhindret i, at komme til ynglings destinationenerne i år. Hvor mon jeres rejseplaner er i 2020? Rigtig god sommer. Bedste hilsner B&L

Svar: Kære Bruno og Lene.
Hyggeligt at høre fra jer. Der er vel stadigt dejligt deroppe på toppen ? det er snart længe siden, vi har været på de kanter.
Vi har ikke rigtigt lagt planer for sommerferien i år pga. cov-19. Nu er vi dog begyndt at overveje en tur til Tyskland, vi savner efterhånden at komme lidt udenlands igen. :-)
Kærlig hilsen fra os begge her.

Elsebeth Hindsig, 28.02.2020 (20:57:24)

Hej. Er blevet anbefalet at kigge på Jeres fine rejsebeskrivelser af Bente og Kristian😊
Har I besøgt området omkring Hann Munden og Berleburg

Svar:
Hej Elsebeth - navnesøster :-)))
Ja vi har besøgt Hann. Münden, en rigtig hyggelig bindingsværk by, som bestemt er et besøg værd. Du kan finde lidt billeder og info under vores tur til Østrig 2017.
Det fra Hann. Münden kommer til sidst på siden.
Berleburg har vi endnu tilgode, så der kan jeg desværre ikke hjælpe.
Venlig hilsen Elsebeth

Hanne og Torben., 17.01.2020 (01:03:41)

Hej Feriejensen.
Vi vil gerne sige mange tak for at I deler jeres rejsebeskrivelser. Vi følger med interesse jeres hjemmeside og rejsemål, det er til stor inspiration.
Venlig hilsen fra Hanne og Torben.

Svar: Hej Hanne og Torben.
Tak for jeres hilsen. Vi deler gerne vores rejsebeskrivelser. Turene er selvfølgelig beskrevet, som vi har oplevet stederne på de givne tidspunkter.
At andre kan finde inspiration kan kun glæde os. :-)
Venlig hilsen Elsebeth

Opret indlæg i gæstebog

Hans J Christensen, 03.09.2019 (13:32:19)

Efterårstur

Vi har meldt os til de traditionelle gule ærter i DCU Tranum efter dem fortsætter vi til sort sol i Arild håber det bliver en god tur og som sidste vinter og forår bliver det Ålbæk canping
Hilsen Lis Og Hans J

Hans J Christensen, 03.09.2019 (11:57:21)

Ture til udlandet

Kan kun konstaterer at turer uden for Danmarks grænser er stærkt vanedannende kom hjem for en uge siden efter en god tur til Østrig Bodensøen vi boede på Teressen camping Schlosber ved Itter super dejlig plads kørte ud derfra til Hitlers sommerbolig Krimlervandfaldet Salsburg Zoo Sjarovskis krystalverden sterinlysfabrik og nydt den dejlige natur rigtig flot kørte vidre til Lindau campingpark hvor vi kørte ud til Messerburg og sejlede over til Mainau en kæmpe blomsterpark og et slot som Dronneng Ingrids broder har ejet og opbygget parken meget flot men desvære var det regnvejr den dag kørte vidre op til Rydesheim var en tur i Drosselgade et dejligt miljø vi fortsatte op nord for Hamburg på Seecamping Bum tog en overnatning og fortsatte til Sevel hvor vi nød nogle dage sammen med venner en dejlig tur som min kone siger hun vil godt en tur til Østrig igen

Svar:
Hej Lis og Hans.
Ja camping i udlandet er stærkt vanedannende :-) Godt at høre I kaster jer ud i det, nu bliver det spændende at høre, hvad I finder på til næste år.
Det lyder til, at I har haft en god tur, og fået set meget. Østrig har meget at byde på, både ift naturen og seværdigheder. Vi har også været på Camping Schlossberg Itter for mange år siden, og husker den som en fin plads. Bodensøen og Mainau har vi også besøgt, der er også rigtig dejligt.
Venlig hilsen Elsebeth.

Ivan, 21.08.2019 (06:15:58)

Rak for en spændende side med rigtig gode rejsebeskrivelser. Jeg har lige bogmærket den, så jeg kan læse mere i weekenden. Det er dejligt med en rejseside hvor det ikke drejer sig om at have besøgt flest mulige og fjernest mulige lande, men hvor man er nede på jorden og hvor det bare drejer sig om gode oplevelser :- )

Mange hilsner fra Ivan
https://rejse-loggen.dk/

Kai damholdt, 11.07.2019 (17:28:59)

Hej Bjarne
Ja jeg er den Kai. Og vi læser også jeres hjemmeside. Kan se det er de samme steder vi kan lide at besøge
God sommer til jer.
Vores går til camping birkenstrand i Østrig. Og op til rihen

Kai damholdt, 11.07.2019 (09:07:07)

Hvad vejer jeres fendt. Og hvad er det for en Mondeo i trækker med
Venlig hilsen Kai

Svar:
Hej Kai.
Vores Fendt vejer køreklar 1400 kg, tilladt totalvægt 2000 kg, men vi har fået den vejet ned til 1800 kg, som er max. vores bil må trække.
Vi kører med en Mondeo 5 dørs 2,0 TDCI og den trækker Fendten uden problemer :-)
mvh Bjarne
PS : Hils Mona hvis du er den Kai :-))) Vi læser gerne om jeres campingture på jeres hjemmeside.

Susanne Balle, 16.06.2019 (18:58:44)

Vi sidder lige nu i Ardesche og har to dage tilbage inden turen igen går mod dk. Vi har haft STOR glæde af jeres rejsevejledning om netop dette område😃 - der findes ikke meget materiale i bøger, vi hat haft den bedste ferie i det smukkeste område, og har været på mange udflugter inspireret af jer😊 Vi har boet på Camping Nature Parc LArdesche. En helt igennem fantastisk plads - kæmpe pladser og MEGET rent og pænt overalt😊
Mvh Henning og Susanne fra Fanø

Svar:
Hej Henning og Susanne.

Mange tak for jeres hilsen. Det glæder os at høre, at vores amatør rejsebeskrivelser kan være brugbare og til glæde for andre. :-)
Det lyder som en god plads I har valgt, det vil vi lige skrive os bag øret, for Ardeche er virkelig et smukt område, og indgår som et sted vi gerne vil tilbage til, og udforske lidt mere.
Rigtig god ferie - det der nu er tilbage af dem. :-)

Bedste campinghilsener fra Elsebeth & Bjarne.

Lars Henrik Steenfeldt, 27.05.2019 (08:28:10)

Kære "Feriejensen",

Først og fremmest tusind tak for at i deler jeres oplevelser med os andre. Det har givet vores familie (2 voksne + 2 børn) megen inspiration og vi har besøgt flere steder i Frankrig efter jeres beskrivelser.

I år planlægger vi en tur til Alpe dHuez og i den forbindelse vil jeg gerne spørge om i har et indtryk af campingpladserne i området. Vi lagde mærke til at i valgte La Cascade i 2013.

Vi har kig på "Camping 5 étoiles Isère | Alpe dHuez | Camping la Rencontre du Soleil" som ligger som den sidste inden opkørslen - lige efter La Cascade. Har i nogen meninger om denne plads i forholde til La Cascade ?

Pladsen er bl.a spændende fordi vi kan få lov til at reservere et ophold mindre end en uge.

Det hører nok med til historien at vi kører med en campingvogn som er total 8 m lang og 2.5 m bred, så vi er på udkig efter pladser på 90 - 100 kvadratmeter med ok adgangsforhold.

Endnu en gang tusind tak for jeres rejsebeskrivelser !

mvh
Fam Steenfeldt

Svar:
Kære Fam Steenfeldt.
Mange tak for jeres kommentarer tll vores hjemmeside. Vi håber ikke I er blevet skuffede, hvor I har fulgt i vores "fod spor".
Mht. til Alpe d`Huez, så ligger Rencontre du Soleil og La Cascade lige overfor hinanden. Først nævnte kender vi ikke, har kun set indkørslen ude fra vejen, og der virker den ok. Måske I skulle sende dem en mail, og forhøre om de har plads til en cv af jeres størrelse ? Ellers har La Cascade ihvertfald parceller der er store nok. Nu skriver I ikke, hvornår I skal afsted, men vi havde ikke reserveret på forhånd, og havde ingen problemer med at få plads, da vi var afsted i starten af august.
Ellers ligger Camping Colporteur, også i byen, det er også en fin plads.
Held og lykke med det - og uanset hvilken plads I havner på, så er det et mega fedt område og meget smukt sted. :-)
mvh Elsebeth

Erik , 17.05.2019 (10:11:04)

Hej Bjarne og Elsebeth
Jeg har lige læst om jeres flotte tur til Mosel. Den plads i ligger på har vi stået og kigget over på og sagt næste gang.
Måske får vi prøvet den engang eller om SonnenEck vinder igen.
Tak for den flotte rejsebeskrivelse.
ilsen Erik

Svar:
Hej Erik.
Tak for din hilsen. Vi kender begge pladser. Har ligget på Sonneneck 2 gange og pladsen i Koblenz 3 gange.
Begge er dejlige pladser, så vi forstår valget kan være svært.
God tur hvad end valget bliver. :-)))
Venlig hilsen Elsebeth.

Susanne, 18.03.2019 (14:09:57)

Hej Elsebth og Bjarne
Jeg sidder nu og er ved planlægge vores tur til Alsace.
I beskriver en god transit plads 3 km fra A7 når jeg kigger på kortet ser det ud til at være A1
Pladsen ligger i Datteln, er det korrekt?
Som sagt glæder vi os til at følge jeres rejsebeskrivelse da det er første gang vi skal i den retning.
Skal I ud på en spændende tur i påsken?
Beste hilsner Susanne

Svar:
Hej Susanne.
På Alsace turen 2018 brugte vi flg. plads :
Camping Am Mühlenbach, Wietzendorfer Strasse 2, 29614 Soltau
den ligger ca. 3 km fra A7 nær Soltau. Receptionen har lidt begrænset åbningstid i lavsæson, men man kan ankomme lige til kl. 22, og benytte en klokke, så kommer en pladsmand og lukker os ind. Ikke en Acsiplads, men prisniveau næsten det samme.

Alsaceturen 2016 brugte vi :
Camping Fuldaschleife, zum Bruch, 34302 Guxhagen. Ligger ca 5-6 km fra A7. Også en fin overnatningsplads efter vores mening.

Vi ønsker jer en rigtig god tur, - Alsace er bare så dejligt, hver årstid har sin charme. :-)
Her er vi også igang med planlægning af forårs turen, der i år går til Normandiet og Bretagne. Begge områder helt nyt for os, så vi glæder os. :-)
Bedste hilsener og god tur
Elsebeth.

Bente og Kristian Hede Jensen, 09.03.2019 (18:40:13)

Tak for sidst i Herning til Ferie for Alle, dejligt at mødes igen. Vi henter inspiration på jeres fantastiske hjemmeside til en forårstur sydpå.
Kh fra os. Bente

Svar:
Kære Bente.
Vi siger selv tak. En dejlig tradition som altid er super hyggelig.
Vi er spændt på at høre, hvad I finder på til jeres "Europa tur" :-)))
Kh fra os begge her.

Arne Valbjørn Skov, 20.02.2019 (16:29:08)

Hej Elsebeth & Bjarne
Hvor er det en fin-fin hjemmeside med jeres camping rejser.

Vi regner med fra primo april til slutningen af juni at køre Italien rundt - som I gjorde det i 2016. Selvfølgelig med variationer.

Men foreløbig tak for al inspiration og tips! Tusind tak!

Bedste hilsener Birte & Arne

Svar:
Hej Birte og Arne.
Tusind tak for jeres hilsen. :-)
Lyder spændende med jeres rejseplaner - Italien har så meget at byde på, og så er det et helt perfekt rejsetidspunkt I har valgt.
Jeg vil ønske jer en rigtig god tur, bare det var mig :-)
Venlig hilsen Elsebeth

Susanne, 31.01.2019 (15:33:26)

Kære Elsebeth og Bjarne
Hvor er det en hyggelig hjemmeside dejlige rejsebeskrivelser. Vi har fået stor lyst til at tage til Rhinen, Mosel og Alsace efter de skønne billeder og beskrivelser. Tak for det.
Jeg tænker I er på samme plads og køre ud derfra?
Godt forår til jer
vh Susanne

Svar:
Hej Susanne.
Mange tak for de pæne ord. Altid dejligt at høre andre også kan have lidt glæde af vores rejsebeskrivelser.
Ja normalt på ture af 7-10 dages varighed ligger vi som oftest på samme plads. Vi kører/går så ud til de seværdigheder, der ligger indenfor rimelig afstand.
Det synes vi fungerer bedst for os. :-) Er vi afsted flere uger, skifter vi plads alt efter hvilke områder, vi har udset os.
Ang. Alsace, Rhinen og Mosel, så er det alle steder vi holder af og har været flere gange. Senest havde vi sidste år endnu en efterårstur til Mosel, den har jeg dog ikke fået skrevet om endnu.
Herfra de bedste ønsker for den kommende sæson :-)
Mvh Elsebeth

Hans J Christensen, 11.09.2018 (11:34:55)

Vi har lige besluttet vi skal have vinter og forsesongen på DCU camping Ålbæk håber det bliver godt

Hans J Christensen, 11.09.2018 (11:24:14)

Tur til Nordmandiet
Vi kørte hjemmefra den 6 juli da Lis kom fra arbejde kørte ned til Seecamping Bum den ligger ved Neumynster på den modsatte side af motorvejen tog en overnatning kørte ud til Glygsborg og sejlede over Elben kørte ned syd for Amsterdam til Durenrall en campingplads i forbindelse med en forlystelses park meget dyr plads efter tre overnatninger vidre til Grimbergen lige nord for Bryssel vi tog bussen ind til metrostationen og vidre ind til rådhustorvet inde midt i byen gik rundt der inde var også omkring eu hovedkvateret vi så også vartegnet fra verdensudstillingen i 1958 meget inpånerende det er lavet som et jernmolokyle denøverste kugle 102m over jorden vi var med elevatoren op og så var det tidden at køre mod Nordmandiet det var en drøj tur med meget trafik var der sidst på eftermiddagen vi fandt en campingplads tæt på stranden vi gik en tur ned til stranden dagen efter kørte vi ud til den Amerikanske kirkegård det var et inponerende syn alle de hvide marmorkors på alle gravene 9385 som stod i rækker ligemeget hvad retning man så var også inde at se et museum med udrustning som soldaterne havde en vidio kørte hvor en af dem der overlevede fortalte om invationen han stoppede flere gange og skulle sunde sig vidre ud til et område som ligger hen som da krigen var slut med bombekratere og sønderskudte bunkers det må have været et helvede for de menneskerder havde været der vi kørte vidre ned til Marianne satte campingvognene der derfra kørte vi ud til stranden hvor der ligger en ø med en borg nu kloster ved ebbe kan der køres der ud med bus tidevandet kan variere med op til 14m næste dag kørte vi til Nantes længere syd på hvor der på et gammelt værft er nogle unge der bygger forskellige teknisk maskiner der er en stor mekanisk elefant den er 12m høj kører på hjul men benene bevæger sig som den går snablen kunne også styres og sprøjte vand den vejede 55 tons en enponerende maskine vi kørte vidre syd om Paris til en plads ude på landet den så meget lukket ud da vi ankom men der var en stor luge som vi selv skulle ud og åbne bag den var der en rigtig fin plads dagen efter kørte vi til nærmeste station tog toget ind til Paris og vidre med motroen rundt der inde kom op på Concortpladsen gik over ti Sansalise og gik en tur op ti triumfbuen vidre med metroen ud til Eifildtårnet skulle stå i kø i flere timer for at komme op så det opgav vi tog metroen ud til Momartra som ligge meget højt med udsigt over Paris en flot stor kirke så var det tid til at begunde at vende næsen hjem af vi kørte op til det nordlige Luxenborg ved byen Viden der var vi inde og se en gammel borg og slappede lidt af på campingpladsen vidre derfar vi var hurtigt over i Tyskland kørte op nord for Hamborg tog en overnatning sagde farvel til vores søn svigerdatter og tre børnebørn der de skulle hjem vi fortsatte op til Mitte tog en overnatning vi var inde og handle lidt kørte vidre op til Tarm camping mødtes med nogle venner der var hjemme den29 juli havde kørt 4700 km god tur men trættende at køre sammen med nogle som vi hele tiden skulle følge med især omkring Paris tros vejarbejde nord for Elben gav det ingen problemer Hilsen Lis og Hans J

Svar: Hej Lis og Hans.
Tak for den fine turbeskrivelse af jeres tur til Normandiet. Det er rigtig sjovt, at få en tilbage melding på, hvordan folks ture er forløbet.
I har sørme da haft travlt, med alt det I har nået at se. :-)
Vi har faktisk Normandiet lidt i tankerne, til en tur næste år, men nu må vi se. Friheden ved camping er jo netop, at man hurtigt kan ændre planer.
I ønskes en rigtig god vinter og forårs sæson i Ålbæk.
Med venlig hilsen Bjarne og Elsebeth.

Hans J Christensen, 23.05.2018 (09:09:41)

Så er ferien ved at være på plads vi skal til nordmandiet glæder mig meget vi kører ned over Holland og tager et ophold der inden den sidste etappe ud til invationskysten derfra går turen nok ned syd om Paris og vidre over til Alcase vi skal derned sammen med en af vores sønner og svigerdatter og deres børn så etapperne skal ikke være for lange

Svar:
Hej Hans J.
Det lyder som en rigtig spændende tur I har planlagt, og nu har I jo allerede lidt erfaring med det udenlandske :-)
Jeg vil ønske jer en rigtig god ferie.
Venlig hilsen Elsebeth

Torben Olsen, 19.04.2018 (09:52:20)

Hej Feriejensen.
Jeg er meget begejstret for jeres rejsebeskrivelser, med focus på de spændende fotos af de sædvanlige turistattraktioner, men mere på de små ting,blomsterkummer, altankasser, skæve huse og og ikke mindst dagligdagen.Herfra et 11 tal med pil opad ( gamle skala ) helt perfekt, for mig, et kort hvor turen er indtegnet på.

mvh
Torben

Svar: Hej Torben.
Tak for den flotte karakter :-)
Det glæder os altid at høre, at nogen synes om vores hjemmeside - uanset om det er for at søge inspiration til egne rejsemål, eller blot som tidsfordriv :-)
Ang. rutekort er det noget, jeg ofte har haft i tankerne, men da vi betaler for antallet af fotos på hjemmesiden, er det indtil videre "sparet" væk.
Men tak for forslaget, jeg vil genoverveje det :-)

mvh Elsebeth

Ulrik Frejvald, 14.02.2018 (14:50:42)

Dejlige beskrivelser, som er til stor inspiration. Selv om vi også har camperet i mange år, synes jeg dog vi er lidt tilbøjelige til at opsøge gamle steder igen, frem for at afprøve nye.
Her er jeres oplevelser gode til at afprøve nye steder.

Svar:
Hej Ulrik.
Tak for din hilsen.
Jeg tror mange kan nikke genkendende til det med at søge tilbage til steder, man kender. Det kan vi ihvertfald godt. Selv om vi søger nye rejsemål, og efterhånden har set en del, er der også nogle steder, vi bare vender tilbage til gang på gang. Men det er heldigvis friheden ved at være campist - vi kan hver især gøre, som vi har lyst. :-)
mvh Elsebeth

Søren, 01.02.2018 (17:40:05)

Hej Bjarne og Elsebeth,
Tak for en god beskrivelse jeg ser frem til fortsættelsen til Dordogne:-)
Vi var selv i den syd-østlige del af Frankrig i påsken 2017 og var flere af de samme steder som jer(se evt. Catarinas udgivelse i Alt-om Camping eller på Catarina.dk) og i sommerferien i bla. Dordogne.
Med venlig hilsen
Søren

Svar:
Hej Søren.
Tak for din hilsen.
Det er en rigtig fin rejseberetning I har lavet til "Alt om Camping". Masser af flotte billeder, og ja .... vi har jo næsten fulgt i jeres fodspor. :-)
Camping Fontaines er en fin plads, dog havde vi ikke lige brug for at poolen var opvarmet, når det vi trængte til var en kølig dukkert. ;-)
Ser frem til at læse om jeres kommende ture, nu er det jo heldigvis snart sæsonstart.
mvh Elsebeth

Espen og Synnøve Hansen, 28.12.2017 (19:15:15)

Hei. Vi er par fra Norge som har stor glede av lese deres reiseberetninger. Vi henter inspirasjon og får tips og ideer til nye reisemål. Deres måte å skrive på og de flotte bildene gjør så opplevelsene deles og vi føler vi er med på reisen. Med ønske om et godt nytt år mange flotte campingturer for dere og oss, sier vi bare et stort takk:)

Svar:
Hej Esben og Synnøve.
Mange tak for jeres hilsen og de pæne ord om vores hjemmeside. Det glæder os at høre I synes om den, og kan finde inspiration til jeres egne ture.
Vi ønsker jer et rigtig Godt Nytår og gode oplevelser i det nye år.
Venlig hilsen Bjarne og Elsebeth.

Kai Hansen, 18.12.2017 (16:12:38)

Hvor er det nogle flotte billeder og flotte beskrivelser i har lavet på jeres sider
Vi har selv camperet med campingvogn siden 1984 og mest i Frankrig ( provence) som vi elsker.
Har lige anskaffet vores fjerde campingvogn og håber som pensionister at have mange gode campingår endnu.
Hilsen Kai og Mailis
kai1947chico@gmail.com

Svar:
Hej Kai og Mailis.
Mange tak for jeres rosende ord om hjemmesiden, dejligt at høre når andre også har fornøjelse af at kigge med.
Ja Frankrig bliver man nok aldrig færdig med - og kan forstå vi nok kan blive enige om, at der er nu noget særligt over Provence. :-)
Held og lykke med campinglivet fremover.
Venlig hilsen Elsebeth

Allan Steve Christoffersen, 17.12.2017 (19:54:57)

Hej med jer, rigtig fin side med fantastiske rejsebeskrivelser, vi kører også gerne til Italien og har gjort det næsten hvert år siden 1989, så mange af jeres destinationer har vi også besøgt bla. Pompeij, Gargano halvøen, cinque terre (hvor vi også boede på den samme campingplads), Sicilien, Lidoen, Ligurien, Rom, Gardasøen og Bodensøen. Dejligt at gense nogle af stederne på jeres fantastiske billeder med gode beskrivelser, nu glæder vi os endnu mere til campingsæsonen 2018 begynder ;o)
Hilsen Allan, Odense.

Svar: Hej Allan.
Tak for din hilsen og dejligt at høre du synes om vores rejsebeskrivelser. Jeg kan forstå, jeg ikke behøver at fremhæve Italiens mange fortræffeligheder og fantastiske steder for jer. :-)
Glædelig Jul
Hilsen Elsebeth

Ove Lund, 15.09.2017

Tak for en dejlig tur til Holland, det var et smukt gensyn med det smukke blomsterland med jeres smukke billeder.
Venlig hilsen
Ove. ferievognen.dk

Svar:
Hej Ove.
Tak, ja en forårstur til Holland i tulipanernes blomstringstid, er dejligt for øje og sjæl.
Vi glæder os rigtig meget til at læse om jeres tur til Rom og Berlin. :-)
De bedste campinghilsner fra os begge.

Niels Bisgaard, 10.09.2017

Hej Elsebeth og Bjarne, altid en fornøjelse at læse jeres beretninger. Påsketuren til Holland ingen undtagelse. Må sige det ser rigtig smukt ud. Det der med at besøge sammesteds flere gange, behøver jo ikke være kedeligt. Vi har også selv oplevet flere gange at et sted skal have et gensyn. Da det ofte kan være svært at se alt i første hug. Glæder mig til at læse om sommerturen.
Vh Niels Bisgaard

Svar:
Hej Niels.

Tak for din hilsen, det glæder os altid at få lidt feed back fra andre, der læser med :-)
Du har helt ret i, at rigtig mange steder tåler gensyn, man når som regel kun at se en brøkdel, når man kommer et nyt sted.
Og så er der også bare nogen steder og pladser, hvor man simpelthen bare føler sig godt tilpas.

Mvh Elsebeth
der snart går igang med at skrive om Frankrigsturen :-)

Hans J Christensen, 06.08.2017

Så vovede vi os i en tur til Alsace det var nu meget hyggeligt dejlig gamle byer men turen op gennem Belgien var en skuffelse var inde på en plads de forlangte 74 euro for to overnatninger så vi kørte igen den næste var fuldt bugget hun henviste til en plads 3km derfra kan godt forstå han havde ledige pladser det lignede ikke noget der havde været gjort rent de sidste mange dage så tog en overnatning og kørte vidre til Holland vi er nu på en fin plads lidt nordøst for Amsterdam den har nummer A32 i DCU bogen den ligger langt ude i skoven men en fin plads ved byen Dalfer herfra kører vi op til Tønning ved Eideren i Tyskland sprogmessigt har det gået ok dek kan være vanskligt at forklare en hollænder vi skal bruge en ekstra mønt til tørtrumbleren men ellers er det gået fint synes bare de Belgiske vej er en oplevelse for sig meget ujævne og hullet men det er måske bare os der har været uheldig hilsen Lis og Hans J

Svar:
Hej Hans J.

Hvor er det dejligt at høre, at I alligevel kastede jer ud i at køre udenlands.
Du har ret i, at de belgiske veje er af meget svingende standart. Det har vi også oplevet.
Håber at I kommer godt hjem, og at I har fået mere blod på tanden, trods diverse udfordringer.
Fortsat god sommer, og tak for din tilbage melding :-)

Venlig hilsen Elsebeth.

Lis Tjørnelunde Pedersen, 26.06.2017

Hej FerieJensen.
Tusinde tak for underholdende og oplysende læsning. En hjemmeside som man kan bruge mange timer på. Der er dejlig meget læsestof + mange skønne billeder. Tak for det! Nyd sommeren og glæder mig til at læse videre. Sommerhilsen fra Lis Tjørnelunde Risskov

Svar:
Hej Lis.
1000 tak for din hilsen og alle 'roserne'.
Jeg må indrømme, at det tager en del tid at lave hjemmesiden, så det er bare rigtig dejligt at høre, at andre kan bruge det.
Desværre må vi betale for antallet af billeder, jeg lægger op på siden, så det er nødvendigt at prioritere, men jeg håber det jeg vælger, er med til at give et lille indblik, i de områder vi besøger.
Rigtig god sommer herfra.
Venlig hilsen Elsebeth.

Karen Olesen, 26.06.2017

Kære Feriejensen
Først vil jeg starte med at fortælle at jeg er stor fan af jeres hjemmeside - flotte billeder og og en dejlig fortællestil - jeg har bare ikke kommenteret før. Har lige læst om jeres skønne rejse Italien rundt - som at være der selv - tak for turen.
Venlig hilsen Karen
www.campingbluebird.dk

Svar:
Hej Karen.
Tak for din hilsen. Dejligt at have fans, og dejligt at høre at nogen har lyst til, at læse det man skriver.
Her i huset følger vi skam også camping bluebirds ferieture, så I har også fans :-)
Godt sommer, vi er spændte på, hvor jeres sommertur går hen i år.
Bedste campinghilsener fra Elsebeth.

Robert nørby, 15.06.2017

Tak for en super flot velskrevet beretning med dejlige fotos.
Også ros for de udførlige beskrivelser af de enkelte campladser - det er jo noget man også kan bruge

Svar:
Hej Robert.
Tusind tak for din hilsen og din feed back. Det er dejligt at få lidt hilsener og tilbagemeldinger fra jer der læser med.
Vores pladsbeskrivelser er jo sådan som vi har oplevet dem, andre kan have en anden holdning. På Italiens turen har vi valgt pladser ift. beliggenheden til seværdigheder.
God sommer
venlig hilsen Elsebeth

Renate Hovald, 13.06.2017

Kære Elsebeth,
sikken forrygende tur! Jeg har i den grad nydt at 'følge med', beundret de flotte billeder og bemærket et strejf af nostalgi, fordi en del af stederne har vi også været - dog ikke Calabrien og Sicilien. Det var en lang tur; hvad finder I mon på næste gang? Et tip: prøv Grækenland. Vi er lige kommet hjem derfra efter en måneds rundrejse og er vildt begejstret.
Men altså TAK for denne tur og mange venlige hilsener,

Renate

Svar:
Kære Renate.
Hvor hyggeligt at høre fra dig :-)
Ja, det var en lang men fantastisk spændende tur, og jeg ved, du kan nikke genkendende til flere af stederne.
Lige hjemkommet fra en tur til Provence og Dordogne, så nu skal vi lige 'slappe lidt af ', inden vi skal til at finde på noget nyt.
Jeg glæder mig til at læse om jeres tur til Grækenland, det lyder vildt spændende - og spar nu ikke på billederne :-)

kh Elsebeth

Margit og Kurt, 07.06.2017

Det er en fantastisk hjemmeside. Vi arbejder på en tur ti Rom i efteråret 2017. Regner med at bruge 3 - 4 uger. På jeres side kan man få mange gode ideer. Tak for det.

Svar:
Hej Margit og Kurt.
Tusind tak for de pæne ord. Det glæder os meget, at andre kan finde inspiration til egne ture.

Rigtig god tur til Rom, det er en flot og super spændende by.
Hilsen Elsebeth og Bjarne.

Jeanette Hechmann, 27.03.2017

Til Elsebeth og Bjarne.
Vil lige sige 1000 tak for en fantastisk hjemmeside.
I er til stor inspiration og vi rejser gerne efter jeres rejsemål.
vi er blevet så forelsket i jeres tur Italien rundt,at vi tænker på at prøve det i 2018.Så vi glæder os meget til at læse beretningen færdig.Det er så skønt at i gider dele jeres oplevelser med os. I gør det godt.
Vh. Jeanette og Jørgen

Svar:
Hej Jeanette og Jørgen.

Mange tak for jeres hilsen. Det er dejligt at høre, at vores hjemmeside kan være til inspiration for andre.
Vi kan på det varmeste anbefale en tur rundt i Italien. Det har for os været en kæmpe oplevelse, og vi er slet ikke færdig med det land endnu, men har blot fået endnu mere blod på tanden :-)
Jeg har planer om, at slutte mine beskrivelser af med nogle fakta tal, erfaringer og links, så hvis I hænger på til den bitre ende, er der måske noget I kan bruge. :-)

Venlig hilsen Elsebeth

Benny Møller , 27.02.2017

Har lige fundet jeres flotte hjemmeside.
Da vi er nye campister med kun 2 års erfaring søger vi alt. Vi skal en tur til Holland . Den først store tur til udlandet og har med stor fornøjelse læst om jeres tur. Den først tur vi tog var en tur til Nordkap i juni 2016 en stor mundfuld, men en fantastik tur. Op igennem Norge og hjem gennem findland og Sverige . Så nu er det ud i den store verden med Holland som det første.
Hilsen Benny

Svar:
Hej Benny.
Tak for din hilsen og velkommen i campisternes rækker.
I ønskes en rigtig god tur til Holland. Vi er selv blevet meget vilde med Holland om foråret, og tager derned igen i år i påsken.
Venlig hilsen Elsebeth

Hans J Christensen, 17.12.2016

Jeg har med glæde læst om jeres ture rundt i Europa vi har kun ganske lidt kørt uden for Danmark men turen til Alsace har min interesse håber vi kommer på de kanter engang i 2018 vil vores søn og svigerdatter have os med til Nordmandiet håber det kan lade sig gøre vi er et par på 59 og 64 år så det er ikke meget sprog vi kan kan vi klare os med lidt skole engelsk. Det er en dejlig levende beskrivelse af de steder i har besøge tak for det mvh Hans J Christensen

Svar:
Hej Hans J.
Tak for din hilsen og dine rosende ord :-)
Jeg er sikker på, at I sagtens klare jer med lidt skole engelsk de fleste steder i Europa, og ellers kommer man langt med lidt fagter og gebærder. Så bare kast jer ud i det :-) Der er så mange spændende steder, og Alsace er virkelig dejligt, og afstanden overkommelig.
Normandiet har vi endnu tilgode selv om det af og til har været inde i vores overvejelser.
Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med jeres kommende campingture, og du er meget velkommen til at skrive hvis du har nogen spørgsmål, som du tror, vi kan hjælpe med.

Venlig hilsen og god jul
Elsebeth.

Karen Olesen, 18.11.2016

Hej Elsebeth og Bjarne
Tusind tak for en dejlig tur til Alsace - mange steder vi kunne nikke genkendende til. Godt fortalt og smukke billeder.
Venlig hilsen
Karen
campingbluebird

Svar:
Hej Karen.
Tusind tak for din hilsen og de pæne ord.
Vi følger også jeres hjemmeside, og har læst om jeres ture til Alsace ;-)
Et skønt område, som godt kan tåle flere besøg.
Venlig hilsen Elsebeth.

Niels Bisgaard, 11.09.2016

Hej Elsebeth og Bjarne
Dejlig beretning fra Kroatien. Glæder til at læse om turen rundt Italien og de andre beretninger. Her kan jeg helt sikkert finde inspiration til påske turen.

Svar:
Hej Niels.
Tak skal du have.
Italiens turen kommer nok lidt i etaper i løber af vinteren.
Det var en fantastisk spændende tur, og det vil da glæde mig, hvis det også kan være til inspiration for andre.

Venlig hilsen Elsebeth

Bo sørensen, 07.08.2016

Hej ..Har lige været inde og smugkikke på jeres korsika beretning..ser fantastisk ud...masser af tips og ideer...mange tak..

Svar:
Hej Bo.
Jamen selv tak da. Det er kun dejligt, hvis vore rejsebeskrivelser kan være til inspiration for andre.
Hvis I påtænker en tur til Korsika, kan jeg kun sige, det er en fantastisk smuk og spændende ø. Vi kan i hvert fald sagtens finde på at vende tilbage engang.
Venlig hilsen Elsebeth

Anne, 21.06.2016

Hej
Dejlig side I laver om jeres ture i campingvogn.
Næste gang I skal til Gardasøen kan jeg anbefale jer at bruge en formiddag her:
www.solferinoesanmartino.it/
Skøn historie og flot museum. Vi har været her 3 gange og ser noget nyt hver gang :-)

Svar:
Hej Anne.
Tak for dit tip :-)
mvh Elsebeth

Jeanette Laulund, 10.05.2016

Hej Elsebeth.
Tak for postkort, det var super dejligt at høre fra dig. Nyd det hele (: og jeg savner dig.

Svar:
Hej Jeanette.
Tak for din hilsen. Vi nyder livet i fulde drag, men det må du høre mere om, kigger forbi dig inden sommerferien :-)
Knus fra Elsebeth

steen, 19.04.2016

Hej og en stor tak for at i deler denne side med os.
Vi er i år kørt til Holland, königshof, inspireret af jeres indlæg fra 2014. I dag går turen til keukenhof :-)

Svar:
Hej Steen.
Tak for din hilsen.
Jeg håber det er forår i Holland, så I får mulighed for at opleve tulipanmarkerne i fuldt flor.
Keukenhof er ihvertfald fantastisk, og jeg håber campingpladsen også falder i jeres smag.
Venlig hilsen Elsebeth

Rene`, 09.02.2016

Hej med jer
Har lige opdaget jeres side og syntes at I skal have STOR ros for flotte billeder og god, fyldestgørende, tekst. At jeres rejsemål (Kârnten, Cavallino, Gardasøen m.fl.) ligner vores gør bare fornøjelsen større. de bedste campinghilsener fra Bettina og Rene` Glamsbjerg :-)

Svar:
Hej Rene og Bettina fra Glamsbjerg :-)))
Tusind tak for jeres 'roser'.Det er altid dejligt at høre, når andre også har fornøjelse af ens hjemmeside. Med jeres rejsemål har I mulighed for at tage en tur ned ad 'memory lane' på vores hjemmeside. Både Gardasøen og Kärnten er steder vi bliver ved med at vende tilbage til. Ønsker jer en god campingsæson :-)
Venlig hilsen Elsebeth

Susanne. , 08.02.2016

Ser jo du har skrevet på dcu og blev henvist til jeres side
I har godt nok været mange spændende stedér
Har et spørgsmål , ja blandt mange .
Når vi rejser i Maj ,til Frankrig, tror I så man behøver bestille plads, tænker på Middelhavet Des Mures som I har været på
Campinghilsener Susanne

Svar:
Hej Susanne.
Tusind tak for din hilsen.
Nej jeg tror ikke, at det er nødvendigt med pladsbestilling i maj. Jeg har skrevet lidt mere info til dig på DCU forum.
Rigtig god tur når I når dertil :-)
Venlig hilsen Elsebeth

Niels Bisgaard, 14.11.2015

Hej Elsebeth og Bjarne
Tak for jeres fine rejseberetninger. Har lige læst et par af dem i dag. Blev meget nspireret af jeres tur til Provence, hvor vi overvejer at køre til næste sommer. Fandt jer via linket i Joans sidste beretning fra deres sommerferie.
Glæder mig til at læse videre. Er i øvrigt helt enig med jer i, at Trogir området og Pag er fantastisk

Svar:
Hej Niels.
Tak for de rosende ord, de glæder :-)
Kan absolut anbefale Provence, det er et meget spændende rejsemål, seværdighederne står nærmest i kø, hvis man gerne vil opleve andet end de skønne strande.
God fornøjelse med vores hjemmeside, det er dejligt når den kan være til inspiration for andre.

Venlig hilsen Elsebeth og Bjarne.

Ove Lund, 24.10.2015

Hej igen.
Tak for en hyggelig snak i dag nede i Vejle caravan, dejligt at møde jer, det er altid hyggeligt.
Dejlig tur til Rhinen, der må vi vist ned igen snart, så tak for turen med jer. Mange gode hilsener Ove.
www.rullevognen.dk

Svar:
Hej Ove.
Tak selv, altid hyggeligt med en campingsnak :-)
Takker også for brochuren, den studeres flittigt mens vi drømmer videre :-)
Rigtig god tur til jer i Rullevognen, vi glæder os til at læse om jeres tur.
Bedste hilsner fra Elsebeth og Bjarne.

Mai-Britt Viager, 07.08.2015

Hej. Fantastisk flot hjemmeside og rejsebeskrivelser I har. Vi fandt den, da vi søgte på bl.a. Riomaggiore og områderne i nærheden. Det lyder skønt med campingvogn. Men vi kunne i første omgang tænke os at rejse dertil med fly fra København samt tog, om muligt. Ved I, hvilken lufthavn man så vil skulle flyve til for eventuelt at opnå togforbindelse til en af de fem skønne byer i Cinque Terre? Eller hvor vi kan finde oplysningerne om det?Vi håber på en tur i efteråret 2015. På forhånd mange tak. Mvh Mai-Britt

Svar:
Hej Mai-Britt.
Tak for dine rosende ord om vores hjemmeside :-)
Jeg må indrømme, at jeg ikke ved så meget om fly derned, men umiddelbart tror jeg I skal til Pisa eller Genoa.
Håber I finder ud af det, jeg kan i hvert fald garantere jer at området er helt fantastisk.
Venlig hilsen Elsebeth

Carsten, 30.07.2015

Hej med Jer. Tak for en inspirerende hjemmeside. Netop hjemvendt fra en tur til Østrig/Bodensøen vil jeg benytte lejligheden for at sige tak for tippet ang. Stein am Rhein det sted er virkelig et besøg værd som I også siger

Svar:
Hej Carsten.

Tusind tak for de pæne ord - det er dejligt, at vores hjemmeside kan være til inspiration for andre :-)

Venlig hilsen Elsebeth

Connie, 24.06.2015

Vi faldt tilfældigt over jeres hjemmeside og har rigtig nydt de gode billeder fra Kroatien. Skønt at høre at både Trogir og Split var godt for der går turen ned i næste uge.

Svar:
Hej Connie.
Trogir og Split er bare SÅ skønne steder, så det vil I bestemt ikke fortryde.
Vi satser selv på et gensyn med begge steder i år, så der kommer noget på hjemmesiden senere på året :-)
Venlig hilsen Elsebeth

Annie, 14.06.2015

Ang. Turen til Ligurien og Lago Maggiore. Vi har talt om lignende tur her i juli, så vi jeg høre om hvilken vej i kørte og om der var problemer nogen steder med campingvogn, jeg tænker på mellem Schweiz og Italien, er der tunler man kører igennem? Skal man også igennem Østrig? Det er en rigtig god hjemmeside i har, den giver meget inspiration. MVH Annie

Svar:
Hej Annie.
Vi kørte ned til Bodensøen og derfra skal man lige ind over et lille hjørne af Østrig, inden det går gennem Schweiz, til Italien. Den rute udgør ikke noget problem med en campingvogn bagefter. Husk man kan nøjes med at købe en såkaldt gennemkørselsvignet til Østrig, det koster kun et par euro, men for at køre gennem Schweiz kræves vignet til både bil og cv`en.
Både Ligurien og Lago Maggiore er meget smukke steder, så det valg tror jeg ikke I vil fortryde.
Rigtig god tur, og mange tak for de rosende ord om vores hjemmeside - det er dejligt når den også kan være til inspiration for andre :-)
Venlig hilsen Elsebeth.

Ove Lund, 12.06.2015

Hejsa med jer.
Har lige været et smut i Provance og Ardeche med jer, det var en dejlig tur, som kan få os til at overveje Frankrig i den kommende sommerferie, vi er ellers ret glade for Italien, men nu bliver Frankrig ved med at lure i vores tanker, der er jo temmelig flot i det land også, men tak for turen til jer, fra os i www.rullevognen.dk

Svar:
Hej Ove.
Uh ja både i Italien og Frankrig er der mange skønne steder.
Provence kender I jo lidt til, og der er rigtig meget at se og opleve, men Ardeche er altså også et meget smukt område, som vi vil vende tilbage til på et tidspunkt.
Uanset hvad I vælger ønsker vi hele 'sjakket' i Rullevognen en god ferie.
Vi sætter kurs mod Kroatien i år:-)
Venlig hilsen Elsebeth og Bjarne.

kai, 13.04.2015

Kan se i har skiftet jeres ford mondeo ud.til en nyere af slagsen
Er interesseret i at høre om. Hvilken model i har fået. Hvordan den trækker cv. Da jeg selv har en magen til.som jeres gamle

Svar: Hej Kai.
Vi har skiftet til en Mondeo 2,0 TDCI, 130 hk - årg. 08.
Den er en super trækker, vi har lige været en tur over Kasselbakkerne med campingvognen på krogen, og den var næsten flyvende :-)
desuden kan det virkelig mærkes på kørsels budgettet at vi kører væsentlig længere på diesel, end vi gjorde på den gamle bensin Mondeo - som vi i øvrigt altid har været tilfreds med. Skiftet skyldes udelukkende at den havde rundet 300.000 km. og vi fik et godt tilbud på den 'nye'.

Annette Petersen, 15.02.2015

Hej, tak for fine billeder og information, specielt interesseret i Boden søen, vi skal til Iseo søen igen i år, men vil køre via Ulm og Boden søen, hvilken vej kørte i fra Garda
Til Boden søen med campingvogn

Svar:
Hej Annette.
Tak for din hilsen :-)
Vi kørte fra Garda til Insbruck, derfra via A12 over Landeck til Lindau.
Venlig hilsen Elsebeth

Merete Krüger , 23.09.2014

Kære FerieJensen
Følger troligt med i jeres fantastiske rejseberetninger og vi har draget god nytte med campingpladser og seværdigheder.
Næste års tur er allerede på tegnebrættet og vi påtænker Campdudomaine i Sydfrankrig, som I også har brugt og den lyder perfekt for os.. Kan I huske hvor I lå sådan nogenlunde så vi har lidt at gå ud fra ved reservation bl.a. Ønsker vi lidt skygge og rimelig stor parcel.
På forhånd tak for hjælpen..

Svar: Hej Merete.
Det lyder rigtig hyggeligt med planlægning af en tur til Sydfrankrig.
Nu er det jo ved at være nogle år siden vi var på Camp du Domaine, og jeg husker ikke lige hvilket pladsnummer vi lå på, men jeg mener at huske, at pladserne i område B6 og i 400 numrene er de største. Vi lå på en af de små sideveje overfor pizza udsalget, og det var rigtig store pladser med god skygge fra platantræer. Jeg vil anbefale at reservere hvis I skal derned i højsæsonen. du Domaine er en stor men rigtig god plads - fin strand og gåafstand til lille hyggelig by. Husk også at besøge Bormes les Mimosas.
Håber det var hjælp nok ellers er du velkommen igen :-) og tak for din hilsen, det er dejligt hvis vores hjemmeside også kan være til inspiration for andre campister.
Venlig hilsen Elsebeth

Karina Kjeldsen, 23.06.2014

Hej Elsebeth og Bjarne!
Sikke en dejlig overraskelse det var at se jer på Bøjden camping, det blev jeg meget glad for. Har nu kigget og læst her på jeres hjemmeside og er dybt imponeret over hvor flot den er. Hvor er der mange smukke og gode billeder og virkelige gode beskrivelser. Det er jo en rigtig tour guide! :-)
Rigtig god inspiration hvis jeg engang kan lokke Brian til at køre udenlands. I år tror jeg den kommer til at hedde fyn rundt og måske Blåvand. :-)
Rigtig god camping sommer til jer og hvis i kommer til Odense er i meget velkommen til at besøge os og se vores gamle 'nye' hus.
Kærlig hilsen Karina

Svar:
Hej Karina :-)
Tak for din hilsen og din ros. Vi syntes også det var rigtig hyggeligt at møde jer alle tre, og så på camping - sikken en overraskelse. Vi ønsker jer en rigtig god tur rundt i det fynske, håber I også når Blåvand, der er rigtig dejligt. Tak for invitationen - vi kigger gerne ind når vi kommer på de kanter - sender lige en sms først. God ferie og en krammer til Maja :-)
Knus Elsebeth

Karin Damborg, 23.05.2014

Mange tak for info, det var lige det jeg ville vide. Rigtig dejlig campingsommer til jer. MVH Karin

Karin Damborg, 20.05.2014

Hej, Som jeg før har skrevet på campingferie.dk så er det en stor fornøjelse at læse jeres beretninger. Jeg har lige et spørgsmål vedr. ruten til Alpe d`Huez. Er jeres rute den mest oplagte rute, eller valgte i den af andre årsager? Vi skal køre turen i begyndelse af juli, vi kommer over Storebælt, så vi tager nok lidt andre overnatninger end jer, men vi har aldrig kørt den vej før, derfor spørger jeg. Det er vore første lange tur med CV. MVH Karin

Svar:
Hej Karin.
Ruten vi valgte over Bremen, Køln, Luxembourg, Geneve er på 1600 km fra Assens på Fyn.
En anden rute går over Hamburg, Frankfurt, Basel i Schweiz er på 1563 km, vi synes den rute er mere trafikkeret og man skal købe vignetter til både bil og cv i Schweiz, hvilket er ret dyrt, ( vi gav 63 euro i 2011 ) Så vores valg var ud fra både økonomiske og trafikmæssigt betragtninger.
Tak for din ros til hjemmesiden, det er dejligt at høre, når vore ture inspirerer andre campister.
Jeg vil ønske jer en rigtig god tur, den første lange, men sikkert ikke den sidste lange - det er nemlig noget man får smag for :-)
Du er velkommen til at skrive, hvis du har yderligere spørgsmål.
Venlig hilsen fra Elsebeth

Joan Petersen, 20.03.2014

Hejsa

Vil da bare lige takke for et gensyn med indtil flere beretninger ;-) og så udtrykke ønske om en meget snarlig fortsættelse af jeres sommerferie :-))

Kærlig hilsen Joan

Svar:
Hej Joan.
Ja, det har godt nok trukket ud med at få gjort den sommerferie tur færdig. NU tager jeg mig lige sammen, jeg mangler ikke ret meget - og så skal jeg lige have Brugge turen lavet - så er jeg klar til den nye sæson, der heldigvis er lige på trapperne :-))
Kærlig hilsen Elsebeth

Ove Lund, 07.01.2014

Hej med jer.
Har lige været en tur i Holland sammen med jer, det giver gode minder, og vi har vist besluttet at vores forårstur skal gå dertil i år. En fornøjelse at se jeres flotte billeder fra landet, nu vil vi glæde os til det bliver forår, så vi kan komme afsted.:-)

Svar:
Hej Ove.
Jeg håber det skinner igennem beretningen, at Holland er et dejligt land med mange seværdigheder. Vi blev mødt med megen venlighed og hjælpsomhed overalt. Vi vender også gerne tilbage. God tur til jer, det vil jeg glæde mig til at læse om senere. Nu venter vi bare på forår, og det kan kun gå for langsomt :-)
Hilsen Elsebeth

Renate Hovald, 05.01.2014

Jeg nyder at læse om jeres ferieoplevelser og kan ikke få nok af dem. Så jeg venter spændt på fortsættelsen af sommerberetningen.
Kh
Renate

Svar: Hej Renate.
Hyggeligt at høre fra dig. Ja der kommer en fortsættelse med sol og sommer ved Middelhavet.
Glæder mig til at høre hvor jeres ture går hen i år.
Kh Elsebeth

Hans Thousing, 04.07.2013

Sad lige og gennemgik jeres tur til provence 2011.Dejligt gensyn med velkendte steder. Har aldrig være i St. Remy så det må prøves engang.En lille kommentar til Pont du Gard. For mange år siden kunne man gå i en tunnel helt oppe på toppen, der hvor vandet løb i gamle dage. Der var desuden huller så man kunne klatre helt op på toppen. Der er ikke rækværk og det blev så lukket da der var flere som faldt ned.

Svar: Hej Hans.
Tak for din hilsen. Din bemærkning til Pont du Gard lyder sørme uhyggelig, godt der er blevet lukket for den 'trafik'. Da vi besøgte stedet, talte vi faktisk om, hvor mange der mon omkom under det byggeri.
St. Remy er en dejlig by, og med utrolig mange spændende seværdigheder i nærheden, men det ved du nok :-)
venlig hilsen Elsebeth

Steen Lauridsen , 19.06.2013

Lige læst jeres beretning vedr. Hollandsturen. Meget interessant da vi sidst i juli selv tager til Holland.
Hilsen steen

Svar:
Hej Steen.
Tak for din hilsen.
Vi ønsker jer en god tur til Holland. Der er mange smukke og spændende steder at besøge.
Venlig hilsen Elsebeth og Bjarne.

Carl Peter , 16.02.2013

En tilfældighed jeg fandt jeres hjemmeside. En virkelig flot og inspirerende hjemmeside. Har kikket lidt på jeres tur til Korsika, det giver inspiration til en tur der hedder 'det må jeg bare prøve'. TAK for kikket, kommer sikkert tilbage med et kik :-)


Vh
Carl Peter Østerby fra
Julesminde

Svar:
Hej Carl Peter.
Tusind tak for din hilsen.
Det er jo dejligt, når ens egne ferieoplevelser kan inspirere andre. En tur til Korsika kan på det varmeste anbefales. Det er en utrolig smuk og spændende ø.
venlig hilsen Elsebeth

Ove Lund, 14.01.2013

Hej med jer.
Var lige et smut inde og læse om jeres skønne tur til Kroatien, ser ud til at i har haft en dejlig tur.
Nu vil jeg så selv til at planlægge en sommertur til Bosnien, og Kroatien, men først hen sidst i august, da vi ikke er meget for alt for meget varme, dejligt at vi kan få nogle tips fra jeres flotte side:-) Ha' en god sæson 2013.
VH
Ove
www.rullevognen.dk

Svar: Hej Ove.
Tak for din hilsen. Ja nu længes vi efter forår, så vi kan få campingvognen hjem til nye eventyr.
Har sendt dig en hilsen på Rullevognen :-)
hilsen Elsebeth

Per Søfeldt Jessen, 04.12.2012

Hej Elsebeth og Bjarne!
Vi er ved et tilfælde faldet over jeres meget flotte hjemmeside, Det ville vi gerne dele med vores læsere, så vi har tilladt os at oprette et midlertidigt link til jeres side. håber det er OK?
Mange hilsner
Seniorcamping.dk

Svar: Hej Per.
Det er helt OK - vi havde nu et link i forvejen :-)
Det nye du har lavet ser rigtig flot ud, tak for det.
venlig hilsen Elsebeth

ole steen, 17.11.2012

Hej Elsebeth - min mail til dig kom retur - men spørg løs på denne mail.
steen-h@mail.telenor.dk

Charlotte Jensen, 29.05.2012

Hej Elsebeth og Bjarne,
det er en virkelig FLOT hjemmeside I har!
Velskrevet, med meget flotte billeder. En fornøjelse at læse, og med en masse inspiration til kommende ferier.
Har lige siddet og svælget i jeres sommertur sidste år til Camping Monplaisir i St. Remy de Provence.
Meget pussigt, fordi vi var der nøjagtigt samtidigt med jer sidste år.
Og I har ret, det var/er en fantastisk flot og velholdt plads - til dato den flotteste vi har set i Frankrig.
Vores ferie går i år for 9. gang til Frankrig. Præsis hvor, er endnu ikke bestemt, da vi rejser med telt, så vejret er meget afgørendene. Den endelige beslutning bliver først taget et par dage før afgang.
Go' tur til Kroatien.
Med venlig campinghilsen
Charlotte

Svar: Hej Charlotte.

Tusind tak for al den ros :-)
Ja, det var da virkelig pudsigt, at vi har været der på samme tid, det er jo ellers ikke ligefrem en plads, der vrimler med danskere. St. Remy er virkelig indbegrebet af Provence, meget charmerende. I ønskes en god tur, der er jo mange spændende steder i Frankrig. Ardeche er iøvrigt også at anbefale.
venlig hilsen Elsebeth.

Rasmus, 28.05.2012

Hej Elsebeth
Tak for de pæne ord - de luner. :-)
I kan tro, at arbejdet fortsættes - der er netop kommet en side om det skønne Capri, som I kan se på www.ciao-italien.dk/capri.html
Mange venlige hilsener
Rasmus

Rasmus, 21.05.2012

Hej Elsebeth og Bjarne

Skønne, skønne billeder, ikke mindst dem fra Ligurien, Gardasøen (min favorit) og Cinque Terre. Man kunne jo nemt blive misundelig, men jeg vil hellere fryde mig over synet og glæde mig over, at I har haft nogle dejlige ferier.

I er velkomne til at kigge ind på min side: http://www.ciao-italien.dk

Svar:
Hej Rasmus.

Tak for din hilsen og rosende ord.
Jeg bliver da helt benovet over, at få så flot en anerkendelse fra en ægte Italiens kender :-))
Vi er vilde med Italien, og håber med tiden, at besøge alle landets skønne regioner.
Vi kender skam godt ciao-italien, den ligger i vores favoritter, og bruges ofte til at hente inspiration - så keep up the good work :-))

venlig hilsen Elsebeth.

INGELISE og Anders Lauritzen, 08.04.2012

Tak for tippet og billederne fra Korsika. Det ser ud som om at det må vi også prøve. Mange hilsner fra naboerne på Henne Strand camping.

Svar:
Hej IngeLise og Anders.
Korsika er et helt unikt sted og bestemt en rejse værd, også med campingvogn :-))
venlig hilsen Elsebeth

Else Marie Wøjcik, 06.04.2012

Fin beskrivelse og flotte billeder fra jeres tur til Berlin.
Vi tager afsted til Berlin i uge 16 og 17, og vores valg af campingplads er Gatow. Det lyder godt, at pladsen er fin.
Jeres side er god inspiration for os med hensyn til nogle af de seværdigheder, som vi ønsker at se.

Med venlig hilsen
Else Marie Wøjcik

Svar:
Hej Else Marie.
Tak for din hilsen.
I ønskes en god tur til Berlin. Det er en rigtig dejlig og spændende by at besøge. Håber I får bedre vejr, end det vi har lige nu.
venlig hilsen Elsebeth

Bruno og Lene, 03.04.2012

Kære Bjarne og Elsebeth

Godbye Toscana, mon ikke der kommer en anden chance til at nyde det dejlige område og få lækker mad og vin. Vi håber at I nyder påsken, der hvor I kommer hen og så kan I da se frem til et dejligt forår på toppen af Fyn. Og ikke mindst vores dejlige selskab. Bruno læste med over skulderen og han var nær faldet bagover, da han læste ski..... for han kom til at læse skilsmisse. Men sådan et udfald fik aflysningen vel heldigvis ikke på jeres forårstur?
De bedste hilsner fra snart samme matrikel

Svar:
Hej Lene og Bruno.
Nej, skilsmisse kom trods alt ikke på tale.... så har jeg jo ikke nogen til at køre campingvognen :-))
Håber I er blevet godt indstalleret deroppe nordpå -vi kommer senere, og medbringer en god flaske Toscana rødvin.....købt i Fakta :-(
God påske til jer begge.
Hilsen fra os begge.

Alice Larsen, 29.03.2012

Altså ! jeg er helt vild med jeres rejse beskrivelser. Nu har jeg kikket på dem alle, og det er super. Og de dejligste billeder.Man får virkelig lyst til at tage afsted.

Svar:
Hej Alice.
Tusind tak for de rosende ord. Det er dejligt når vores hjemmeside, også kan glæde andre, og hyggeligt at få en hilsen fra besøgende.
Venlig hilsen Elsebeth

Alice Larsen, 29.03.2012

Rigtig fin beskrivelse af Berlin tur.. fuldt ud på højde med rejsebøger-.

Martin og Louise., 26.02.2012

Hej Elsebeth og Bjarne.
Takket være jeres flotte hjemmeside, har vi nu fået mod på at rejse udenlands. Vi er nye ud i campinglivet, og skal nu igang med vores 2 sæson. Vi kan slet ikke vente på foråret :-)
Jeres beskrivelse og billeder fra Ardeche ser simpelthen bare så spændende ud, så det bliver målet for vores første ferietur.
Vi glæder os til at læse om jeres fremtidige ture.
Tak for rigtig megen god inspiration.
Hilsen Louise.

Svar: Hej Martin og Louise.
Tillykke med campingvognen - ja campinglivet er bare herligt, og store oplevelser venter forude, det er bare med at kaste sig ud i det :-)
Ardeche tror jeg ikke I vil fortryde, det er et megt smukt og spændende sted.
God tur og skriv gerne hvis I har spørgsmål. God camping sæson, nu varer det ikke længe :-))
hilsen Elsebeth

Vagn Houmann, 03.01.2012

Hej. Det er en virkelig flot hjemmeside i har.
Vi er ved at planlægge en tur til korsika, og Sadinien.Vi vil køre sidst i april, til Gardasøe,derefter til Korsika, senere Sardinien, mener i vi skal resevere færgebiletter hjemme fra. Hilsen Vagn

Svar: Hej Vagn.
Tak for de pæne ord.
Det lyder vel nok som en dejlig forårstur, I har planlagt. Sardinien har vi endnu ikke besøgt, men kunne vældig godt tænke os det.
Ang. færge til Korsika, så tror jeg ikke reservation er nødvendigt i april. Vi var afsted i juli, og da var det absolut nødvendigt. Du er velkommen til at spørge, hvis der er mere, du gerne vil vide. Send evt mail. I ønskes en rigtig god tur :-) venlig hilsen Elsebeth

Elsebeth og Bjarne, 29.12.2011

Hej Palle.

Også et Godt Nytår til dig.
Jamen du kan da godt få et billede af os, selv om billeder og spejle, ikke er hvad de har været :-)
Og ellers vil jeg sige, at vi gerne deler vores campingoplevelser, med dem der har lyst til at læse med, men også, at vi har valgt ikke at gøre det for privat.

venlig hilsen Elsebeth og Bjarne

palle julø, 28.12.2011

hvorfor har I ikke lidt om jer selv ? billed af jer, jeg syntes det er rart at kunne sætte et ansigt på :) godt nytår

sarah, 04.10.2011

sidder lige og surfer da vi skal 5 tøser (35+) til cervo på torsdag. og faldt over bussano vecchio fortællingen. se det havde vi nok ikke fået med i bagagen, hvis ikke du havde lavet sådan en fed side og fortællinger og billeder. tak for det!

Svar:
Hej Sarah.
En tøsetur til Italien lyder hammerfedt :-)
I kan glæde jer, både til Cervo og Bussana Vecchia. Uh, hvem der bare skulle med.
Rigtig god tur.
Venlig hilsen Elsebeth

Hans Duggen, 26.09.2011

Har lige genoplevet Cinque Terre på jeres hjemmeside. Flot, flot - har lyst til at drage afsted med det samme igen, igen.
Hans www.campisternes-rejseportal.eu

Svar:
Hej Hans.
Ja det er et fantastisk sted, som vi fuldstændig tabte hjertet til.
Tak til dig, for mange gode rejsebeskrivelser på din campingside, som vi tit henter inspiration fra.
venlig hilsen Elsebeth

Karin Christensen, 26.09.2011

Sikke da en flot beskrivelse af jeres ferie til Ligurien og Lago Maggiore.Vi har indtil nu regnet med, at vi skal til Gardasøen foråret 2012, men jeg tror da lige, vi i stedet skal overveje at køre til det område, I så levende fortæller om. Tak for inspirationen.

Svar:
Hej Karin.
Ja både Ligurien og Lago Maggiore er spændende steder, men Gardasøen er nu heller ikke så værst :-) Jeg tror, vi har været der 8 gange efterhånden, så nu opsøger vi andre steder af støvlelandet.
Tak for din hilsen, og god tur til sommer :-))
venlig hilsen Elsebeth

UK, 31.08.2011

Rigtig flot side - har lige læst om sommerferien 2011 - godt skrevet og meget fine billeder. Vender tilbage for at læse 2.del! Tak for kigget!!

Svar: Hej UK.
Det er nok forårsturen du har læst, da sommerferien ikke er lavet endnu :-)) - men det kommer.
Tak for din hilsen.
venlig hilsen Elsebeth

Thorkild Overgaard, 20.06.2011

Hej Elsebeth.
Har lige set din beretning fra Jeres tur til Ligurien.
Hvor er det dog inspirerende billeder, og så blot din enkle beskrivelse af det I ser.
For et par år siden, brugte vi din beretning om Cinque Terre som inspiration til en tur derned, og her er så absolut inspiration til endnu en tur.
Nu ser vi frem til beretningen om Jeres videre færd til området ved Lago Magiore - Her var vi for 3 år siden, og også her er der virkelig noget at se, men det har I jo formentlig allerede konstateret.
Vi er netop kommet hjem fra en 5 ugers forsommertur, hvor vi var en uge på campingpl. Gatow i Berlin, og så herfra til Cisano ved Gardasøen i ca. 3 uger, hvor vi havde rigtig sommervejr, og hvor vi stort set ikke lavede andet end rent das.

De bedste feriehilsner
Thorkild Overgaard

Svar: Hej Thorkild.
Tak for de pæne ord. Det er dejligt at høre, at vores ferieminder kan inspirere andre.
Cinque Terre er helt unikt, vi har måske en fælles passion for Italien :-)
venlig hilsen Elsebeth

Fam.Lund, 13.03.2011

Hej Elsebeth.
Tak for din hilsen på vores hjemmeside, sjovt at du skriver fra ferievognen, der grinte jeg, for ferievognen er stadig aktiv, den linker bare til rullevognen:-)
Lyder spændende at i skal til Ligurien, så har vi noget at glæde os til at læse om igen
Ha' et godt fårår.
VH
Fam.Lund
www.rullevognen.dk

Mona Damholdt, 20.02.2011

dejlig spændende rejseside I har lavet og vi nyder at læse jeres fortællinger. Vi vil meget gerne linke til jeres domæne og vil høre om I har et banner vi kan putte på vores side.

mvh. Mona R. Damholdt
www.hansoghendes.dk

Fam.Lund, 31.01.2011

Hej.
feriejensen.
Hvor er det skønt at opleve jeres rejser, flotte billeder og godt sat sammen, vi får helt lyst til at tage turen til Korsika.
Tak for en god oplevelse.
VH
Fam.Lund
www.rullevognen.dk

Joan Petersen, 13.01.2011

Hej Elsebeth

Jeg venter stadig på fortsættelsen af jeres tur til Korsika :-)
Jeg har sendt dig en alm. mail privat for et par dage siden, men måske har du fået ny mailadresse?

Venlig hilsen Joan
www.petersencamping.dk

Fam.Lund, 04.12.2010

Glemte lige et link til vores side.
www.rullevognen.dk

VH. Fam.Lund

Fam.Lund, 04.12.2010

hej med jer.
Sikken en flot beretning fra jeres sommerferie på Korsika, det er dejligt at læse andres beretninger om gode campingrejser, der er også mange flotte billeder på jeres side, tak for kigget.
VH
Fam.Lund

Evy Mathiassen, 04.11.2010

Hej Elsebeth og Bjarne
Rigtig mange gange tillykke med jer nye campingvogn, den er bare flot, vi håber at i bliver glad for den og at i må få mange dejlige ture fremover.
De kærligste hilsner fra
Evy Og Henrik

Finn Sparsø, 29.10.2010

Dejlig beskrivelse af turen til Provence og Camp Du Domaine, hvor vi selv planlægger at tage ned til sommer (2011) - Jeres plads lyder ideel, og vi er på udkig efter noget lignende. Kan du oplyse præcis (pladsnummer) hvor på Du Domaine I lå, eller om der er andre velegnede pladser.

Vi kører uden børn og vil gerne både have ro og udsigt.

Mvh.
Finn Sparsø

"Skytterne", 28.10.2010

Også et stort Tillykke fra os med den nye Vogn . . den er bare dejlig - der er nu noget hygge over Hobby - man kan kun være glad i den.

Venligst fra 'Skytterne'

Fam.Lund, 28.10.2010

hej.
Tillykke med den nye vogn, den er rigtig flot, hobby er geniale til design, god vind fremover med den.
VH
www.rullevognen.dk
Fam.Lund

Joan Petersen, 24.10.2010

Hej Elsebeth og Bjarne

Først et rigtigt stort tillykke med jeres nye vogn. Den ser rigtig flot ud, og det virker til at der rigtigt er tænkt på detaljerne i den. Så det er ikke så galt, at det ikke er godt for noget, at I havde et uheld med jeres vogn på ferien. Det er dog aldrig særlig spændende, mens man lige står midt i det hele :-)

Nu venter jeg spændt på fortsættelsen af jeres tur til Korsika, hvis I da ellers kan løsrive jer fra den dejlige vogn :-)


Venlig hilsen Joan
www.petersencamping.dk

Lena Hansen, 04.10.2010

Hej.
Faldt tilfældigt over jeres dejlige hjemmeside. Kan se vi kan hente inspiration til mange spændende rejsemål. Glæder mig til fortsættelsen fra Korsika - ser rigtigt spændende ud.

John Erik Petersen, 24.09.2010

I har en dejlig hjemmeside i tekst og flotte billeder.
Vil vil i fremtiden igen læse jeres beretninger for inspiration til egne rejser.

John Erik og Annette
http://www.s8.dk/camp/index.html

Fam. Rose Frederiksen, 09.09.2010

Hej Elsebeth og Bjarne
Der er vel nok mange gode rejsebeskrivelser og mange flotte billeder, I har derinde på jeres hjemmeside.
Især beretningen fra Korsika er ekstra god. Nok mest fordi vi jo selv var dernede på samme tidspunkt som jer.
Vi glæder os til at se, hvad der kommer på siden i fremtiden.

Venlig hilsen
Helle og Søren
www.rosefrederiksen.dk

Børge Kirk Sørensen, 07.09.2010

Også jeg er meget begejstret for jeres hjemmeside. det er nu en gang bedst at høre om stederne fra nogle,der selv har prøvet dem. Glæder mig til at læse hele jeres hjemmeside.Det jeg har læst indtil nu er FLOT.

Poul Lunk, 07.09.2010

Hej Elsebeth og Bjarne.
Rigtig flot side i har.

Jeg var inde og lure på jeres ophold ved Ossiachersee i 2009, jeg faldt over at i mener Villach er den største by i Kärnten, det er ikke rigtigt, den største by og hovedstad i Kärnten er Klagenfurt.

www.lunk.dk

MVH.

Poul

Poul Erik Pedersen, 05.09.2010

Der en dejlig side i der har lavet. Det var nok uheldig en oplevelse i havde i italien men godt gået. Der er sjelden at se en god camping hjemmeside.

M.V.H. :
Poul Erik Pedersen

Flemming Flouberg, 05.09.2010

Hej med Jer.
Det er dog en dejlig forfriskende og velproportioneret side, I her har opbygget. Den er let læst og holdt i en objektiv stil.
Indtil nu har jeg kun læst Korsika 2010 1. del, glæder mig til fortsættelserne! Og resten af Jeres ture som håber, kan virke inspirerende på mit eget rejseri .

Ferielejlighed Italien, 30.06.2010

Hej,

Tak for de mange rejseguides i har lagt op - de kan virkelig bruges!
/Ferielejlighed gardasøen

Bruno og Lene, 13.06.2010

Hej Elsebeth og Bjarne
Tak for kigget på jeres hjemmeside med rejsebeskrivelser. Det er dejlig inspiration til nye rejsemål. vh os.

ole steen, 31.01.2010

Hej Elsebeth og Bjarne
Tak for kigget på jeres flotte hjemeside.
Især turerne til Provence og Cinque Terre er blevet studeret. Sjovt at se at i også har været på Camp Dudomaine, hvor vi nu har været 2 gange og tager dertil igen til sommer.
Vi har mange gange tænkt på at ville se Cinque Terre, men er blevet usikker på om vi kunne finde en plads, hvor parcellerne er store nok. Pladserne i Italien synes vi, er generelt meget små.I 2009 var vi bl.a. i San Remo, hvor vi lå på Villagio dei Fiori. Velholdt,smukt beliggende lige ud til Middelhavet, men med små parceller - vi kunne lige presse os ind på en Gold Maxi plads(foto)!!God tur til Ligurien
hilsen ole steen
www.halaje.dk

Bjarne Christensen, 20.01.2010

Det er godt nok en rigtig flot hjemmeside i har med nogle flotte billeder, jeg kan se at vi skal til Gardasøen i år. :-))

Mvh
Jette og Bjarne
www.jogb.dk

Inge Østergaard Hansen, 03.01.2010

Hvor er det bare en dejlig side I har Har lige været inde og drømme mig 'hjem' til Frankrig og alle de andre dejlige stede i det sydlige. Vi købte campingvogn for 5 år siden og nyder det meget sommer og vinter. Var i 2009 i Frankrig og oplevede også Touren Ret spændende. Har altså ikke tid til at skrive mere jeg skal lige et smut til Gardasøen og Paris Derefter Ungarn og Holland. Er helt sikkert en side jeg vil gemme og glæde mig over når der kommer nyt.
Med venlige campinghilsner
Inge

Per Servé, 12.11.2009

Hej

Det er en rigtig flot og spændende hjemmeside I har, og jeg vil derfor høre om vi skal linke til hinanden?
Jeres link vil i givet fald komme på denne side, under kategorien ”Private hjemmesider”: http://www.campinginfo.nu/linkpartnere.html , hvis jeg må få et link på jeres linkside?

Hvis I siger god for det, kan I tage mit logo fra denne side: http://www.campinginfo.nu/logo.html . I er selvfølgelig også velkommen til bare at bruge almindeligt tekstlink.

Med venlig hilsen
Per Servé
www.campinginfo.nu

Karl Olesen., 31.10.2009

Tak for en rigtig god hjemmeside.
Det er meget fine billeder og skrevet rigtig godt.
Vender gerne tilbage senere og ser hvilke oplevelser der så er kommet på. Campinghilsen.
www.elseogkalle.dk

Mogens Bybjerg, 15.09.2009

Det er rigtig gode billeder,og fin tekst. Tak for en god oplevelse. Billedet er fra Wellnes Seecamping Parth i Østrig, maj 09. Jeg prøver at lave en hjemmeside, men det er meget svært, kender i nogen der kan hjælpe mig. mogre@mail.dk

Bjarne M., 21.08.2009

Jeg synes det er nogle rigtig gode artikler med gode billeder, som er meget inspirerende. Tak for at I vil dele jeres gode oplevelser med os.

Familien Lund, 17.08.2009

Hej.
Det er en fin side i har lavet, vi har en side på 123,men har lavet et prøve ab, på e hjemmeside det virker som om man får lid flere muligheder for selv at designe layouttet så måske flytter vi også.
www.rullevognen.dk
VH. Familien Lund.

Niels L Pedersen, 09.08.2009

Hej -
det er en rigtig flot hjemmeside I har lavet. Og problemet med at få opdateret, når der er sket noget, er vist ret almindeligt.
Vi var på campingtur Skotland rundt i juni, og jeg er endnu ikke færdig med stoffet til hjemmesiden, men har dog lige fået lavet et diasshow på Picasa, som er linket til hjemmesiden.
Vi havde en rigtig god tur , og der er 9Gb billeder og video, så der er noget at rive i.
Jeg kan se, at der er stadig en del destinationer på ønskesedlen -sådan er det også her.
Fortsat god sommer og mange gode oplevelser.
Venlig hilsen
Niels
www.ellenogniels.dk

Ole Jensen, 13.07.2009

Hej med jer Vi sidder til Tamaras fødselsdag i Odense, håber i har en god tur, jeg skulle hilse fra alle.

Opret indlæg i gæstebog

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk